Shopping: Liefde is…déze handtas krijgen op Valentijnsdag

Shopping: Liefde is...déze handtas krijgen op Valentijnsdag

Redactrice Charlotte is, in tegenstelling tot haar portemonnee, dol op Belgische mode.  Maar hebben ze daarom niet een feestdag als valentijn uitgevonden?  Uhum

“Oh, manlief, aanhoor deze – niet zo subtiele – tip”

Kennen jullie de handtassencollectie van Belgisch ontwerpster Sarah Deruwe al? Een op en top Belgisch product, vervaardigd uit het fijnste leder. Een echt houdertje, zo’n tas, die je zelfs doorgeeft aan de dochter of kleindochter.

Sarah kiest zorgvuldig haar materialen en zelfs de  binnenvoering bestaat, in tegenstelling tot veel andere tassen, ook uit leder. Moet er nog vakmanschap zijn?

Eigen atelier

De designer met een atelier in Antwerpen ontwerpt en maakt alles zelf, van begin tot eindproduct. Je zult haar werk dus niet in de eerste beste keten zien hangen. Maar dat maakt het net zo leuk. Elk stuk krijgt z’n tijd en is uniek.

Sarah: “Mijn werkwijze kost tijd en heeft ook een impact op de prijs natuurlijk. Ik ben me hiervan bewust. Maar ik doe het liever op deze manier dan mee te gaan met een samenleving waarin massaproductie centraal staat. De producten die ik ontwerp, worden nog mooier met de tijd en door ze te gebruiken. Het leer wordt soepeler en is bedoeld voor gebruik gedurende een lange periode. Dus als je alles optelt is het uiteindelijk allemaal de investering waard geweest.”

De typische kenmerken van een echte Deruwe? Heerlijke eenvoud met net dié speciale toets.

Favorieten van de redactie:

 

Een Deruwe-stuk gaat van € 39 voor een kleine portemonnee tot € 1.165 voor een lederen cameratas. Voor meer info en prijzen, surf naar sarahderuwe.be.

“Alles genoteerd, mijn lieve wederhelft?” #ikkoopBelgisch

 

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)