Zo voorkom je ladders in je panty

Zo voorkom je ladders in je panty

Ladders, haakjes of gaatjes in je panty’s: je kent ze ongetwijfeld wel. Gelukkig bestaan er enkele handige trucjes om ze te voorkomen!

Voortaan hoef je niet meer aan de slag met transparante nagellak om te voorkomen dat een ladder in de panty doorscheurt: probeer deze tips maar eens uit.

1. Diepvries

Maak je panty nat, steek ‘m in een plastic zakje en laat hem overnachten in de diepvries. De dag erna laat je je kousen gewoon ontdooien en kun je ze zonder problemen aantrekken. Pas dit trucje eenmalig toe nog voor je ‘m de eerste keer draagt en je zult zien: het materiaal is sterker, waardoor je panty langer laddervrij zal blijven.

2. Haarspray

Ook haarspray verstevigt de stof van je nylonkous. Doe ze aan en verstuif er een beetje van het product op. Deze truc werkt wel maar tot je ze in de wasmand gooit: na iedere wasbeurt haal je best je haarspray weer boven.

3. Waszakje

Is je panty aan een wasbeurt toe? Steek ‘m dan altijd in een waszakje en was hem nooit op een temperatuur hoger dan 30°C. Zo vermijd je dat de delicate stof beschadigd geraakt.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)