Zin om het mooie Vlaams-Brabant te ontdekken? Gelijk heb je! Maak kennis met de streek van Sven Nys en word zelf kampioen in ontspannen, genieten, wijnproeven, uitslapen,… Start in het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg!

Belevingscentrum

Sven Nys zette Tremelo-Baal op de landkaart door de jaarlijkse Grote Prijs Sven Nys op 1 januari. Met het nagelnieuwe Sven Nys Cycling Center op het indrukwekkende domein Balenberg maakt hij het plaatje compleet. Hier kom je echt alles te weten over de boeiende wereld van het veldrijden.

Sven Nys

Cyclocross in ‘t écht!

Neem plaats in de camper waar veldrijders zich voorbereiden op een koers. Maak een foto met moddergezicht en deel deze met je vrienden. Of probeer zelf hoe ver je met de fiets door de zandbak geraakt. Dit is cyclocross in ál zijn facetten!

Voor de sportieve lekkerbekken

Drink een heerlijke smoothie of proef echte Vlaams-Brabantse klassiekers in Café Velo, de gezellige brasserie vlak aan het centrum. Geïnspireerd?  Spring dan zelf de fiets op om de omgeving te ontdekken!

Sven Nys

Op en rond het Sven Nys Cycling Center

Rondom het Sven Nys Cycling Center ligt de Balenberg, een prachtig stukje natuur. Je kunt er volop fietsen, mountainbiken, BMX’en maar ook rustig wandelen en een frisse neus halen in het groen.

Sven Nys

Onze Belgische kampioen achterna

Ga op zoek naar je innerlijke veldrijder op het iconische parcours van de Grote Prijs Sven Nys. Voel het bloed door je aderen pompen als een echte winnaar! Bovendien is het de perfecte activiteit om met het hele gezin te doen. Wedden dat je ‘s avonds met z’n allen moe, maar uitgeteld terugblikt op een dag vol actie en avontuur?

Ontdek in jouw Libelle 41 een handige plattegrond met verschillende sportieve routes op en rond Balenberg mét een gratis toegangsticket voor het Sven Nys Cycling Center!

De Libelle gemist? Geen probleem! Je plattegrond met ticket voor het Sven Nys Cycling Center kun je gratis aanvragen op www.toerismevlaamsbrabant.be/publicaties!

Lees ook: