Hoera! Je favoriete Libelle-kalender is er!

Door De Redactie

Het is eindelijk zover: vanaf 19 december ligt de gratis Libelle-kalender 2020 in de winkel. Met elke maand de mooiste quotes, foto’s en illustraties én handige vakjes om je dagen in te vullen. Het wordt ongetwijfeld een fantastisch 2020!

Helemaal gratis!

Haast je op 19 december naar de dagbladhandel in jouw buurt en koop de Libelle, want: hij is twee keer zo veel waard. Geen geintje, want je krijgt er de Libelle-kalender gratis bovenop, en het moet gezegd: hij is dit jaar nóg mooier. En dat is niet alles:

  • Onze Libelle-kalender heeft bij heel wat lezeressen een trouw plekje aan de muur. De foto’s doen je wegdromen bij het mooiste van elk seizoen en inspireren je om het beste uit elke dag te halen.
  • Dankzij de handige invulvakjes is je maand bovendien heerlijk overzichtelijk.

Dit kun je met je oude Libelle-kalender doen

De Libelle-jaarkalender van vorig jaar was een topper — maar ook de volgende is een pareltje, da’s beloofd — en daarom is het zonde om ‘m in de vuilbak te kieperen van zodra het jaar verstreken is. Hem een tweede leven geven is toch veel leuker?! Wij geven je hier enkele ideetjes om te kunnen blijven genieten van al die prachtige collages.

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content