Mijn verhaal: de man van Jeanne bedroog haar met haar zus

Mijn verhaal: de man van Jeanne bedroog haar met haar zus
Getty Images

Jeanne was 27 jaar getrouwd met Peter, maar door zijn drankprobleem strandde hun huwelijk. Nadien kwam ze te weten dat hij haar had bedrogen met haar zus, die ook kampt met een alcoholverslaving. 

Jeanne (65): “Ik ontmoette Peter in een disco toen ik 19 was, en anderhalf jaar later trouwden we al. Best snel, maar zo ging dat in die tijd. We kochten een huis, kregen twee kinderen en alles liep vlot tussen ons die eerste jaren. Doordat hij militair was, moest Peter soms een tijd van huis, maar dan ving ik ons gezin met plezier op. Wel merkte ik dat hij steeds meer begon te drinken. Wat borrelen tijdens het uitgaan of een wijntje tijdens het eten, daar heb ik geen enkel probleem mee. Maar op den duur begon hij ’s middags al bier te drinken en zelfs whisky, omdat hij anders de dag niet doorkwam. Het was niet zo dat hij stomdronken was, maar hij gedroeg zich wel arrogant, wist alles beter als hij iets op had. Daar hadden we vaak ruzie over. Peter beloofde steevast om te minderen. Wat altijd ook wel lukte, maar na een paar weken herviel hij weer in hetzelfde patroon.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)