Openhartig: Annemie werd afgestaan ter adoptie en ontdekte dat ze 5 broers en zussen heeft

Openhartig: Annemie werd afgestaan ter adoptie en ontdekte dat ze 5 broers en zussen heeft
Getty Images

Annemies biologische moeder baarde zes kinderen die ze allemaal afstond. Annemie was de jongste in het rijtje. Ze vond haar vijf broers en zussen terug, net zoals haar moeder.

Redactrice Annelies: “Net voor de coronacrisis uitbreekt, zie ik Annemie bij haar thuis in Zonhoven. Ze begroet me hartelijk met een hand, bij het afscheid geven we elkaar een warme knuffel. Het zal de laatste knuffel in lang worden, maar wel één die blijft plakken. Het leven gaf Annemie geen cadeaus: ze werd afgestaan ter adoptie toen ze tien dagen oud was, had 31 jaar een ongelukkig huwelijk en moest na een beroerte zeven maanden lang revalideren. Maar in plaats van een verbitterde vrouw zit er een 58-jarige optimist voor mij. ‘Ik heb me overal doorgeworsteld, ik geniet van het leven. Aan mijn voordeur hangt de spreuk: plukt den dag, en laat nog iets over voor morgen ook.'”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)