Plezier voor de hele familie op Park Molenheide

Plezier voor de hele familie op Park Molenheide

Samen met Park Molenheide

Een heerlijke vakantie met de hele familie, wie droomt daar nu niet van? Zalig om de (klein)kinderen te zien spelen en zelf even tijd te hebben om bij te babbelen of wat te lezen. Op Park Molenheide is het activiteitenaanbod zo groot dat de kinderen er nooit meer weg willen. En de mama’s en papa’s misschien stiekem ook niet…

Waterpret in Aquapolis
Met maar liefst vier zwembaden is Aquapolis een waar paradijs voor waterratten! De kleintjes kunnen zich uitleven in het lekker warme (32°C) kabouterbad, terwijl de grote (of volwassen) kindjes zich geen moment vervelen op de vier spectaculaire glijbanen en in het subtropisch zwembad. Sportieve papa of mama? Die kan baantjes trekken in het 25-meterbad.

Speelplezier in Kids Valley
Met zijn 7500 m² is Kids Valley de grootste indoor speeltuin van Belgisch Limburg. Hier ben je geen uren, maar dagen zoet. Naast de vele speeltoestellen, glijbanen en klimtorens vind je er ook een eng spookhuis en een bijzonder piratenhuis. Of wat dacht je van een gocartpiste, een kindercinema of een shooting gallery? Oma’s, opa’s, mama’s en papa’s: neem gerust meer dan één boek mee, want je (klein)kinderen krijg je hier niet meteen weg!

Nog meer avontuur
Nog niet genoeg van al dat spelen? Wat is er dan leuker dan met de hele familie samen een partijtje te minigolfen of bowlen? De Mijn is niet zomaar een minigolf, nee, het is een ware themaminigolf: drilboren, dynamiet, mijnschachten, transportbanden… Hier beleef je minigolf op een heel ander niveau! Bovendien is het Europa’s grootste indoor minigolf en kreeg Park Molenheide er zelfs een THEA-award voor! Ook bowlen doe je hier in thema. Waag je op het dek van een galjoenship, let op van de kanonnen en word de beste piraat van de hele familie.

Willen de (groot)ouders liever een beetje rusten? Dan staat het animatieteam voor de kinderen klaar: knutselen, schminken, tattoos zetten, dansen, zingen, cupcakes maken… Geen moeite is hen te veel.

Liever een frisse neus ophalen?
Schijnt het zonnetje en heb je zin om even de buitenlucht op te snuiven? Dan kan je altijd een partijtje voetballen, basketballen of beachvolleyballen. Talloze buitenspeeltuinen staan klaar voor je bengels. De prachtige omgeving van Park Molenheide nodigt zeker ook uit voor gezellige wandel- en fietstochten met de hele familie. Breng ook eens een bezoekje aan het Wild-en Wandelpark. Stop de dartelende hertjes wat brood toe en aanschouw de prachtige staarten van de pauwen. Het park is bovendien toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen.

Bungalows tot wel 10 personen
Na een dag vol activiteiten is het heerlijk thuiskomen in de bungalows op Park Molenheide. Van knusse chalets voor 4 personen tot luxe 10-persoonsbungalows: er is voor iedere familie wat wils. Alle bungalows beschikken over een ruime leefruimte met flatscreen TV, een vaatwasmachine, een volledig uitgeruste keuken en WiFi. Kortom, Park Molenheide is dé plaats om met je familie herinneringen te maken die je samen kan koesteren.

Reserveer nu reeds je volgende vakantie op Park Molenheide aan dubbele vroegboekkorting!
Boek je bungalow met gratis Wifi vóór 31 januari 2019 via www.molenheide.be/libelle of +32 11 52 10 44 en geniet gegarandeerd van de laagste zomerprijs voor 2019!

Combineer de dubbele vroegboekkorting met een familie en weekkorting en ontvang een korting tot wel 36%!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)