Autokeuring app: nooit meer te laat met je keuringsbewijs

Autokeuring app: nooit meer te laat met je keuringsbewijs

Je auto laten keuren is een noodzakelijk kwaad, maar die uren aanschuiven in de wachtrij zijn er écht wel te veel aan. Gelukkig bestaat er nu een handige app om dat tijdverlies voorkomen!

Altijd op tijd

De GOCA, de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs, lanceert een nieuwe mobiele applicatie. Daarmee gaat de organisatie de strijd aan tegen het grote aantal te laat gekeurde wagens. Rijden met een voertuig dat slecht onderhouden is, is namelijk gevaarlijk én strafbaar.

Zo werkt het

Je kunt de gratis app downloaden in Google Play en heel binnenkort in de Apple Store. Daarna geef je de geldigheidsdatum van je laatste keuringsbewijs in. Als je auto jonger is dan vier jaar, geef je de datum in van het inschrijvingsbewijs. Vervolgens ontvang je een herinnering die je uitnodigt om op tijd naar de autokeuring te gaan en praktische tips om je bezoek goed voor te bereiden. Echt handig!

Na enkele zachte weken krijgen we nu een stevige winterprik. Heb jij deze 6 tips al gelezen om je auto ook in lage temperaturen goed te beschermen? 

Bron: GOCA 

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)