Ho, ho, ho: dit zijn de trendkleuren voor kerst 2018!

Ho, ho, ho: dit zijn de trendkleuren voor kerst 2018!

De meest magische tijd van het jaar staat weer voor de deur! Hoog tijd dus om alvast wat kerstkleurinspiratie op te doen.

Dit zijn de mooiste kersttinten van 2018. Versier er je kerstboom mee, of verwerk ze in je interieur!

Winters wit, goud en lichtblauw

Winters wit gaat nooit uit de mode in de kerstperiode. Ook dit jaar spotten we de trend weer volop in de winkels, gecombineerd met feestelijk goud en lichtblauw. Deze trend is geïnspireerd op een winterse ochtendwandeling in een muisstil, besneeuwd landschap. De kleurencombinatie voelt fris, comfortabel en gezellig aan.

 

Denimblauw en warm bruin

Nieuw dit jaar: jeansblauw in de kerstboom! Roest- en chocoladebruin (eventueel gecombineerd met wit) maken het plaatje compleet. Deze stijl doet je denken aan het winterse buitengevoel: op het terras van een besneeuwde chalet, de gezelligheid tijdens een winterbarbecue of skivakantie … Stoer en rustiek, maar tegelijk superstijlvol!

 

Klassiek kerstrood, koel wit en zilver

Niets mis met een klassieke kerst. Integendeel! De typische rode kerstkleur combineer je dit jaar opnieuw met wit, zilver en twinkelende lichtjes voor een extra gezellig gevoel. Ga voor klassieke ronde kerstballen, afgewisseld met specialere exemplaren om je kerstinterieur extra schwung te geven.

 

Gezellig grijs en romantisch roze

Prachtig, de combinatie van grijs of zilver met een koelere kleur roze! Deze stijl is simpel, maar oogt erg luxueus. Het doet je meteen denken aan Scandinavië en het combineert daarom mooi met wit en licht hout. Ook kleurschakeringen van roze, zoals lichtpaars en lichtbordeaux, passen prachtig bij deze trend.

 

Groentinten

Kerstmis is dé periode bij uitstek om wat extra groen in huis te halen. Kies dit jaar daarom voor traditioneel kerstgroen, maar ook voor een wat warmer emerald- en smaragdgroen. Gecombineerd met goud en koper zorg je voor een extra knus kerstinterieur.

 

Coverbeeld: Getty Images

Meer kerst:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)