Aan tafel! Haal het fleurige Libelle-tafelkleed nú in huis

Aan tafel! Haal het fleurige Libelle-tafelkleed nú in huis

Wat kunnen we genieten van die zalige zomeravonden. Ons terras is er helemaal klaar voor, en wij ook. Enkel dit vrolijke Libelle-tafelkleed ontbreekt nog! Zoek je ook nog een fleurige zomerlook voor je (terras)tafel? Met z’n frisse bloemenprint maak je het binnen én buiten extra gezellig. 

Een topper van een tafelkleed

Niets zo gezellig in de zomer als lekker lang tafelen tot in de late uurtjes. Voor een feestje groot of klein, of gewoon op een doordeweekse dag: dit Libelle-tafelkleed haal je met plezier uit de kast!

Met zijn frisse bloemenprint in Delfts blauw droom je weg van zon, zee en strand. Een instant vakantiegevoel op eigen terras, heerlijk! Wat nog zo fijn is aan dit tafelkleed? Hij is makkelijk afwasbaar en door het handige formaat (138 x 240 cm) past ie werkelijk op elke tafel!

Ja, dit tafelkleed wil ik!

Wat je hiervoor moet doen?

Download je afhaalbon

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Wees er snel bij …

… want op is op! Deze actie is geldig, zolang de voorraad strekt, van 8 juni 2021 tot en met 10 juli 2021*.

Deze aanbieding is niet geldig op de webshop van Standaard Boekhandel. De bon is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.

Tafel dekken, en genieten maar!

 

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)