Aan tafel! Haal het kleurrijke Libelle-tafelkleed nú in huis

Aan tafel! Haal het kleurrijke Libelle-tafelkleed nú in huis

Ja, wij zien de zomer rooskleurig in … Of het Libelle-tafelkleed zit daar voor iets tussen, want dit jaar is ie er in een frisse, roze pastelkleur. Ideaal om je (terras)tafel te voorzien van een kleurrijke zomerlook! Iets voor jou? Download dan de afhaalbon, en ga er snel om! 

Pretty in pastel

Niets zo gezellig in de zomer als lekker lang tafelen tot in de late uurtjes. Voor een feestje groot of klein, of gewoon op een doordeweekse dag: dit Libelle-tafelkleed haal je met plezier uit de kast!

Met zijn stijlvolle ruiten in pastels droom je weg van zon, zee en strand. Een instant vakantiegevoel op eigen terras, heerlijk! Wat nog zo fijn is aan dit tafelkleed? Hij is makkelijk afwasbaar en door het handige formaat (138 x 240 cm) past ie werkelijk op elke tafel!

Om in te bijten, zo’n tafel in snoepjestint! Haal het Libelle-tafelkleed nu voor een prikje in huis.

Ja, dit tafelkleed wil ik!

Wat je hiervoor moet doen?

Download je afhaalbon

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Wees er snel bij …

… want op is op! Deze actie is geldig, zolang de voorraad strekt, van 9 juni 2022 tot en met 9 juli 2022.*

Deze aanbieding is niet geldig op de webshop van Standaard Boekhandel. De bon is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.

Tafel dekken, en genieten maar!

 

Meer voor gezellige buitenmomentjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)