Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aan tafel! Haal dit feestelijke Libelle-tafelkleed nú in huis

Door Rani Merckx

Feestelijke bubbels, hapjes, cadeautjes … yes, de meest wonderlijke dagen van het jaar breken bijna aan. En dan komt dit prachtige Libelle-tafelkleed met stijlvolle strikjes vast van pas!

Een topper van een tafelkleed

Met kerst haalt iedereen zijn beste servies boven, maar een goede basis op je feestdis is onmisbaar: het tafelkleed. En dit stijlvolle exemplaar schreeuwt erom om dit eindejaar jouw feesttafel te sieren!

Het fijne aan dit tafelkleed? Het oogt feestelijk en chic, en door het grote formaat (150 x 270 cm) past ie werkelijk op elke tafel. Dankzij de samenstelling was je het makkelijk in de wasmachine en je krijgt het zo weer gladgestreken! Geen zorgen voor wijn- of andere vlekken, dus.

feestelijk tafelkleed
Feestelijk, chic en speels, dankzij de stijlvolle strikjes: het Libelle-tafelkleed wil je gewoon in huis hebben!

Ja, dit tafelkleed wil ik!

Wat je hiervoor moet doen?

tafellaken
Klik op de afbeelding om de afhaalbon te verkrijgen.

Wees er snel bij …

… want op is op! Deze actie is geldig van 1 december tot en met 31 december 2022.

Deze aanbieding is niet geldig op de webshop van Standaard Boekhandel. De bon is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.

Tafel dekken, en genieten maar!

Tips voor een gezellige feesttafel:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content