Aangrijpend: koppel houdt elkaars hand vast tot de dood hen scheidt

Een ontroerend beeld: Julie en Mike Bennet, beide vijftigers en trotse ouders van drie, delen hun noodlot en sterfbed. Beiden werden getroffen door terminale kanker. Beiden stierven in dezelfde week.

De kinderen deelden dit hartverscheurend beeld om aan iedereen te tonen hoe graag hun ouders elkaar zagen. Mike vernam in 2013 dat hij een hersentumor had. Sindsdien kreeg hij thuis de beste zorgen van zijn echtgenote Julie en de kinderen.

Helaas sloeg in 2016 voor de tweede keer het noodlot toe. Julie bleek lever- en nierkanker te hebben met uitzaaiingen over haar hele lichaam. Een zware klap die ze niet overleefden. Mama Julie kon nog net de hand van Mike vasthouden voor hij stierf. Vijf dagen later blies ze zelf haar laatste adem uit.

Vrienden beloofden aan de terminale ouders dat ze zorg zouden dragen voor hun kinderen, Luke (21), Hannah (18) en Oliver (13). Door een geldinzamelingsactie, dat meer dan 125 000 euro opbracht, hoeven ze hun ouderlijk huis niet te verlaten en kunnen ze in hun eigen vertrouwde omgeving de draad opnieuw oppikken.

bron: HLN

Lees ook:

Vorig artikel
Honing: een zoete zorg voor je lichaam
Volgend artikel
Column Marcel: Over afwezige papa’s en geheime mama-cafés

Bezoek Londen en de Harry Potter studio vanaf € 158

Harry Potter's avonturen zijn misschien voorbij, maar de magie is er nog. Dankzij Harry Potter and the cursed child is de jongen met het ronde brilletje weer hip. Tijd voor een bezoek aan de (zijn) studio. Ook Londen City heeft veel in de aanbieding. Ga langs op beroemde plekken zoals Notting Hill of sta tussen de beroemdheden in Mme Tussaud. Transport en overnachtingen in het 4* hotel zijn inbegrepen!

€158.00 €398.00