‘Blind Date’ komt terug: dit is de nieuwe presentatrice

'Blind Date' komt terug: dit is de nieuwe presentatrice

Die iconische begintune, de wegschuivende wand en een kersvers koppeltje dat zwaait op de trap… Het is zover, ‘Blind Date’ komt terug! Maar wie hoopte op Ingeborg als presentatrice, zal iemand anders op het scherm zien verschijnen.

‘Blind Date’ zal na een opfrisbeurt een tweede jeugd beleven. VTM haalt het programma van onder het stof om de 30ste verjaardag te vieren.

‘Blind Date’ 2.0

Het concept van ‘Blind Date’ blijft hetzelfde: van begintune tot spelformule. Singles leren elkaar – oppervlakkig – kennen met een wand ertussen, waarna ze zwaaiend de trap oplopen om op reis te vertrekken. Het enige verschil met vroeger? De gastvrouw.

Nieuwe presentatrice

Nathalie Meskens zal de presentatie op zich nemen. “Ik kijk er geweldig naar uit om zoveel jaar na de start van het originele ‘Blind Date’ zelf gastvrouw te zijn”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ben trouwens zeker niet de enige kijker die al jaren staat te roepen dat ‘Blind Date’ moet terugkeren. Ik kan de laatste jaren niet meer op een feestje komen of er stapt wel iemand op mij af met de vraag wanneer ze bij VTM eindelijk dat programma nog eens gaan maken. En dan volgt de vraag of het niks voor mij zou zijn om Ingeborg op te volgen. Ik heb al die keren altijd lachend gezegd dat ik dat heel graag zou doen, maar dat VTM mij nog niet gevraagd had. Toen de zender dan plots de vraag van één miljoen stelde, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld.”

Een beetje nostalgie

‘Blind Date’ was vroeger razend populair en staat dan ook op ieders netvlies gebrand. Herken jij de begintune nog?

Wie wil meedoen aan het programma, kan zich inschrijven via vtm.be. Het programma gaat van start in het voorjaar van 2019.

Bron: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)