De hele wereld wacht op de tweeling van Beyoncé

Beyoncé

Het lijkt erop dat Beyoncé mama geworden is van een tweeling. En daarmee is het nieuws dan ook – voorlopig – gezegd. De hele wereld wacht in spanning het geslacht en de namen van de kleintjes af. Spannend!

Wachten op de tweeling

Beyoncé was de voorbije maanden niet uit het nieuws weg te denken. De popster verwacht(te) een tweeling en haar zwangerschap werd door de hele wereld gevolgd. Ze liet zelf ook niets aan de verbeelding over door een tot in de puntjes uitgewerkte aankondiging de wereld in te sturen.

En nu is het dus zover: Beyoncé zou vorige week gespot zijn in een ziekenhuis in Los Angeles. Het gonst van de geruchten. Zo zou de zangeres bevallen zijn van een jongen en een meisje.

Ondertussen postte de papa van Beyoncé een afbeelding op Instagram waarin hij de tweeling verwelkomt.

They're here! .⠀ .⠀ .⠀ #beyonce #jayz #twins #birthday #happybirthday

A post shared by Mathew Knowles (@mrmathewknowles) on

Het lijkt er dus écht wel op dat Beyoncé, haar man Jay Z en dochtertje Blue Ivy vanaf nu met z’n vijfjes zijn. Maar laat ons toch maar even het officiële nieuws afwachten…

Bron: Flair – Beeld: Reporters

Las je deze nieuwe artikels al?

Vorig artikel
Kleur op het menu: toppers voor een vrolijke keuken
Volgend artikel
12 frisse salades voor warme zomerdagen

Romantisch weekend aan zee met een flesje bubbels, incl. ontbijt

Begin je romantisch weekend met een fles cava op de kamer en slaap lekker uit voor je geniet van een heerlijk ontbijt. Nadien kun je heerlijk uitblazen aan het strand of de kust verkennen met de tram, waar je een gratis ticketje voor krijgt. Ga romantisch picknicken op het witte zandstrand van Nieuwpoort, bezoek de vismarkt, de haven Euromarina en vergeet natuurlijk niet te shoppen!

€99.00 €141.00