hamburgers

Deze week in Libelle: smullen van de favoriete burgers van 7 bekende koks

Met traag gegaard lam, rundvlees uit Limousin, kip en oesterzwammen, zwarte bonen en dadels (ja, echt!) of zalm om van te watertanden. Deze week in Libelle stellen zeven bekende chefs trots hun favoriete burger voor!

Mmm … homemade burgers

Tegenwoordig bestaan er heel wat variaties op de hamburger. Wij eten hem graag gegrild, in de pan of op de barbecue, mét smeltende kaas, een smaakvolle saus en een fris slaatje. Maar ook van de burgers die deze week in je Libelle staan te blinken, gaan wij spontaan watertanden. Eén voor een verrassend anders, klaargemaakt en geserveerd door zeven bekende chefs!

Veggie, met vlees of vis … er is voor ieder wat wils. Wat dacht je van de visburger met chips en zoete aardappel van chef Dagny Ros Asmundsdottir? Of de peperburger met spek, Belgische saus en dunne frietjes van Jeroen Meus?

De peperburger van Jeroen Meus of de zalmburger van chef Dagny Ros Asmundsdottir: welke kies jij? © Elise Noyez

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • De mooiste jumpsuits voor elk figuur
  • Openhartig: Bram werd jarenlang gepest op het werk
  • Versier je lentetafel met droogbloemen en papieren figuurtjes
  • Libelle Wandelzoektocht: langs de mooiste pleintjes van Brussel

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 5 mei in de winkel!

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."