VIDEO: Familie Obama neemt afscheid met emotionele speech

Obama

Deze nacht nam president Obama officieel afscheid met een emotionele speech. Vorige week al nam ook Michelle Obama het woord. Het presidentspaar bedankte de Amerikaanse bevolking voor hun jarenlange steun.

Traantje wegpinken

Tijdens een mooie afscheidsspeech bedankte Barack onder andere z’n vrouw, Michelle, voor haar toewijding en steun. Het publiek gaf haar een staande ovatie. Zowel de president, z’n vrouw als z’n aanwezige dochter hadden het zichtbaar moeilijk.

Obama

“Geloof niet in mij, maar in je eigen kracht om te veranderen”

De president hamerde op het belang van de Amerikaanse waarden. Obama had het onder andere uitgebreid over de verdediging van de democratie en de verdediging van de mensenrechten. “Jullie zijn niet alleen, ik blijf bij jullie, als burger, om mee te blijven geloven in onze eigen kracht om te veranderen”, besluit hij.

Boodschap van hoop door Michelle Obama

Ook First Lady Michelle Obama had vorige week al het woord genomen. Zij benadrukte hoe belangrijk het was om kinderen en jongeren een boodschap van hoop mee te geven. Ook zij had het tijdens haar speech moeilijk om de tranen te bedwingen.

Een ding is zeker: wij kunnen alleen maar bewondering hebben voor het charisma van dit Amerikaanse presidentskoppel. De liefde druipt ervan af!

Bron: De Redactie – Beeld: Belga

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van dit powerkoppel?

Vorig artikel
Libelle + Libelle Lekker in één pakket
Volgend artikel
De lingerielijn van Karen Damen: onze favorieten

Beleef een onvergetelijke dag in het openluchtmuseum Bokrijk

Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je deze zomer hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je onderdompelen in het verhaal over vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Leer bijvoorbeeld brood bakken dankzij de workshop met sterrenchef Kobe Desramaults. Koop snel je ticket met korting en geniet met het hele gezin van een toffe uitstap.

€8.50 €12.50