Fijn nieuws! Schlagerzangeres Lindsay (38) is zwanger

Lindsay zwanger

Heuglijk babynieuws deze ochtend. Na jaren proberen is schlagerzangeres Lindsay De Bolle eindelijk zwanger. Dat lazen we vandaag in Het Laatste Nieuws.

Klein artiestje in de maak

Al jaren droomden Lindsay en haar vriend Kris Bloemen (40) van een kindje. “Het loopt niet zoals verwacht. Maar ik blijf geloven dat het ooit zal lukken. Ik bid er elke dag om.” Zo klonk een emotionele Lindsay dit voorjaar nog. Het koppel vestigden hun laatste hoop op een ivf-behandeling om alsnog zwanger te geraken, en nu lacht het geluk hen toe!

“Ze zijn immens gelukkig”, zegt hun entourage in Het Laatste Nieuws. “De voorbije jaren hebben ze er alles aan gedaan om hun grote geluk na te streven. Dat was niet altijd prettig en soms ging het gepaard met grote ontgoochelingen. Dat het nu zo ver is, maakt het allemaal des te mooier.”

Proficiat, Lindsay en Kris!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook zeker deze nieuwtjes:

Vorig artikel
Verhuisplannen? Het nieuwe tv-programma van vtwonen helpt je een handje!
Volgend artikel
Lieve daad: Gentse politie schenkt in beslag genomen ballonnen aan kinderziekenhuis

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis