Fijn nieuws! Schlagerzangeres Lindsay (38) is zwanger

Lindsay zwanger

Heuglijk babynieuws deze ochtend. Na jaren proberen is schlagerzangeres Lindsay De Bolle eindelijk zwanger. Dat lazen we vandaag in Het Laatste Nieuws.

Klein artiestje in de maak

Al jaren droomden Lindsay en haar vriend Kris Bloemen (40) van een kindje. “Het loopt niet zoals verwacht. Maar ik blijf geloven dat het ooit zal lukken. Ik bid er elke dag om.” Zo klonk een emotionele Lindsay dit voorjaar nog. Het koppel vestigden hun laatste hoop op een ivf-behandeling om alsnog zwanger te geraken, en nu lacht het geluk hen toe!

“Ze zijn immens gelukkig”, zegt hun entourage in Het Laatste Nieuws. “De voorbije jaren hebben ze er alles aan gedaan om hun grote geluk na te streven. Dat was niet altijd prettig en soms ging het gepaard met grote ontgoochelingen. Dat het nu zo ver is, maakt het allemaal des te mooier.”

Proficiat, Lindsay en Kris!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook zeker deze nieuwtjes:

Vorig artikel
Beetje suf? Kijk naar je ontbijt!
Volgend artikel
Lieve daad: Gentse politie schenkt in beslag genomen ballonnen aan kinderziekenhuis

Kies je favoriete armband en verfijn je zomerlook

Verander je graag van juweel, maar geef je er niet graag tonnen geld aan uit?  Koop dan snel één van deze 3 trendy armbanden die je op verschillende manieren rond je pols kan dragen. Bovendien krijg je er een fameuze Shedealskorting bovenop. Win-win voor iedereen!

€12.90 €34.00