In de kijker: vandaag is het Nationale Pyjamadag

pyjamadag

Vandaag is het Nationale Pyjamadag. Een dag waarop Bednet alle leerlingen uit het basis- en secundair onderwijs vraagt om in pyjama naar school te gaan. Uit solidariteit en steun voor alle kinderen en jongeren die de lessen niet in de klas zelf kunnen meevolgen.

Een hart voor Bednet

Bednet helpt chronisch zieke kinderen en jongeren om van thuis uit alle lessen te kunnen volgen. Zo krijgen ze de kans om op het tempo van de klas te blijven bijleren. Maar daar is hulp voor nodig.

Deel je foto met #pyjamadag

Een leuke klasfoto in pyjama, daar begint het mee. Want op Nationale Pyjamadag komen alle kinderen in pyjama naar school! Deel de foto van jouw kleine ukken op sociale media met #pyjamadag. Zo steek je niet alleen langdurige zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem, maar zet je ook Bednet even in de kijker.

(Ver)koop een Bednet Poes!

Om te kunnen blijven doen wat ze doen, heeft Bednet natuurlijk niet alleen bekendheid nodig. Daarom kun je nu ook Bednet Poezen verkopen op school. Elke Poes staat symbool voor een ziek kindje dat dankzij jouw steun alle hulp krijgt om te blijven leren.

Beeld: Getty Images

Las je al meer over deze hartverwarmende initiatieven?

Vorig artikel
Waarom munt een vaste plaats in je medicijnkastje verdient
Volgend artikel
Dit weekend: gratis vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’

Een heerlijk wellness dagje met 2 bij Spa Osmose in Luik

Zeg voor één dag vaarwel tegen de dagelijkse stress en neem de tijd om samen met een vriend, partner, broer of zus tot rust te komen in het beroemde kuuroord Osmose, het spa centrum van het prachtige hotel "Les Comtes de Méan" in Luik! Met onbeperkte toegang tot het wellness-gedeelte, zal je meer dan ooit ontspannen naar buiten komen!

€35.00 €70.00