Jeroen Meus over sociale media: “We zijn zo hard voor elkaar”

Jeroen Meus

De online commentaren die Jeroen Meus moet slikken beginnen aan hem te vreten. Dat vertelde de sympathieke kok deze ochtend op Radio 1.

“Ik krijg constant kritiek en daar heb ik wel last van”

De prijs die je betaalt als bekende mediafiguur is er eentje die best zwaar kan doorwegen. Toch is Jeroen Meus daar niet langer negatief over. “Dagelijkse kost heeft het leven van mij en mijn familie echt overhoop gehaald. Er stonden voortdurend mensen aan de deur. Ik zag het BV-schap toen als een monster dat ik elke dag eten moest geven. Nu zie ik het eerder als een troetelbeer die ik elke dag eten mág geven.”

Mensen zijn zo laf en hard op sociale media. Dat begint aan mij te vreten.

Maar zo’n positieve ingesteldheid neemt niet weg dat de commentaren op sociale media hem wél erg raken. “Mensen zijn zo laf en hard op sociale media. Er staat altijd wel iemand klaar om je af te knallen, en dat begint aan mij te vreten. Misschien wil ik wel gewoon offline gaan. Mijn broer heeft geen Facebook-profiel en hij is veel vrijer.”

Woorden om even bij stil te staan…

Beeld: Reporters

Las je deze artikels al?

Vorig artikel
Bevroren voedsel snel ontdooien doe je zo
Volgend artikel
Opvallend: 1 op de 5 Belgen voelt zich verloren in digitale samenleving

Wellnessweekend voor 2 met sessie Thermowell + 4* hotel vanaf € 138 bij Yolande Buekers

Doe jezelf een verwenweekend bij Yolande Buekers cadeau. Geniet met z’n twee van alles wat dit Kuur- en Wellnesscentrum te bieden heeft zoals een welkomstdrankje, een dagbezoek aan het aquapaleis, een overnachting in viersterrenkuurhotel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien krijg je er nu heleaam gratis een Libelle cadeau bovenop. Waar wachten jullie nog op? 

€138.00 €235.00