Kate Middleton blaast vandaag 35 kaarsjes uit

Kate Middleton blaast vandaag 35 kaarsjes uit

Hertogin Kate Middleton is vandaag jarig, ze blaast 35 kaarsjes uit. Catherine Elizabeth Middleton, zoals haar volledige naam luidt, werd op 9 januari 1982 geboren in een ziekenhuis in Reading.

Hoe ze haar verjaardag viert, is alleen officieus bekend. Kensington Palace doet geen officiële mededelingen over privé-aangelegenheden. Het is aannemelijk dat de hertog en hertogin van Cambridge Kate’s verjaardag gisteren hebben gevierd in hun landhuis Anmer Hall in Norfolk, samen met de familie Middleton. De Middletons woonden op zondagochtend de kerkdienst bij in Sandringham, samen met koningin Elizabeth en prins Philip.

Verhuizing

William, Kate en hun kinderen prins George (3) en prinses Charlotte (1) verhuizen mogelijk dit jaar naar Kensington Palace in Londen. Het is de bedoeling dat William en Kate steeds meer taken overnemen van koningin Elizabeth, zij wordt in april 91 jaar. Kate werd al afgelopen jaar beschermvrouw van de All England Lawn Tennis Club, waar het jaarlijkse Wimbledon plaatsvindt.

Huwelijk Pippa

Een hoogtepunt voor Kate in 2017 zal het huwelijk zijn van haar zusje Pippa Middleton. Pippa trouwt op 20 mei met James Matthews in een kerk in Englefield. Het huwelijksfeest wordt gehouden in de achtertuin van de familie Middleton in Bucklebury.

Uit margriet.nl

Lees ook:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)