Kippenbouten en -brochettes teruggeroepen wegens salmonella

Voedselproducent Paas Foods roept kipbrochetten en kippenbouten terug omdat er salmonella is vastgesteld.

Bij een controle van het bedrijf werd ontdekt dat er in de ‘bovenbout paprika’, ‘onderbout paprika’ en de kipbrochettes salmonella aanwezig is. De producten werden verkocht in de winkels Alma, Carrefour, Carrefour market, Horeca Totaal, Intermaché, Lidl en Geyskens Delikatesen.

Het gaat om het lot met het nummer 100722, die 12/08/2017 en 16/08/2017 als houdbaarheidsdatum hebben.

De producent benadrukt dat er enkel gevaar is bij het eten van rauw of niet doorbakken vlees. Als het kippenvlees volgens de instructie op het etiket wordt bereid, is het gezondheidsrisico uiterst klein.

Voor meer info kunnen klanten terecht op het nummer 089/77 99 83.

Salmonella kenmerken

De symptomen van een salmonellabesmetting zijn koorts, buikkrampen en diarree. Klanten die het product gegeten hebben en symptomen vertonen, wordt aangeraden om hun huisarts te raadplegen.

(Bron: Deredactie.be)

 

Vorig artikel
Een dagje naar zee? Dit zijn de lekkerste strandsnacks
Volgend artikel
Doen dit weekend: The Big Slide in Brussel

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50