Primeur: Hugo treedt op zonder zijn Nicole

nicole en hugo

Zijn er nog zekerheden in het leven? Hugo van het onlosmakelijke showbizzduo Nicole en Hugo keert terug naar de spotlights zonder Nicole.

Komende herfst verschijnt hij ­terug op de planken, deze keer als acteur in de komedie De Tante van Charlie, naast Karel ­Deruwe en Jan Van Dyke. “Nicole en ik hebben samen beslist dat ik dit zou doen”, zegt Hugo. “Zij zei laconiek: Voor mij is het genoeg geweest. Maar als jij het wil, doe maar. Hoe moeilijk het ook wordt, zo zonder Nicole naast mij.”

“Mama krijgt voorrang”

Voor Nicole was het na 45 jaar op de planken genoeg geweest. De zorg van haar zieke moeder kreeg dan ook voorrang: “Het is mooi geweest. Mijn mama woont nu in een rusthuis. Ik doe ­elke dag de was en de plas en ga haar ­bezoeken. Dat combineren met een ­muziekcarrière gaat niet. Het hoeft ook niet meer. Ik mis de showbizz niet.”

Maar Nicole steunt haar man uiteraard door dik en dun en zal hem op de première vanop de eerste rij toejuichen. Hugo keert nu terug naar de beginperiode van zijn carrière. “Ik ben begonnen als acteur, heb zeven jaar in het theater gewerkt. Nicole heeft me leren kennen als ezel – die rol speelde ik destijds in een stuk.”

Wij zijn er zeker van dat hij die rol ongetwijfeld zal evenaren! Veel succes, Hugo!

Lees ook:

 

 

Vorig artikel
5-jarige jongen redt mama dankzij tekenfilm
Volgend artikel
Vrijdag, wokdag!

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis