Romantische komedie ‘Love Actually’ krijgt een vervolg

Goed nieuws: de cast van Love Actually keert terug naar het scherm ter ere van het goede doel Red Nose Day.

Wat mogen we verwachten?

Bijna de hele cast keert terug, waaronder Hugh Grant, Andrew Lincoln, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Liam Neeson en Colin Firth. We ontdekken hoe het met de personages gaat, zo’n veertien jaar na het einde van de eerste film. Het gaat helaas niet om een volledige nieuwe film, maar om een tien minuten durende korte film. “Ik heb er nooit over gedacht om een vervolg te schrijven op Love Actually, maar ik denk dat het leuk is om in tien minuten te zien hoe het nu met de personages is,” vertelt regisseur Richard Curtis.

Het vervolg op Love Actually wordt vrijdag 24 maart uitgezonden op BBC One. Om in de stemming te komen: bekijk hier de trailer van de eerste film. Een kleine herinnering waarom we zo’n fan zijn!

 

Ook interessant:

Vorig artikel
Zo voorkom en verzacht je premenstruele klachten
Volgend artikel
Zo herken je symptomen van een hartaanval

50% korting op dagpas voor 2 pers bij Waer Waters wellness resort

Voor een dag heerlijk ontspannen moét je gewoon bij Waer Waters zijn. In dit resort kan je terecht voor maar liefst 6000 m2 aan pure verwennerij en dat in een omgeving met een prachtige architectuur vol natuurlijke materialen. Nu krijg je 50% korting op een dagpas voor 2 personen. Het ideale verwencadeau dus.

€41.00 €82.00