Stefaan Degand: “Hart van mijn vrouw zal blijven voortleven in iemand anders”

Stefaan Degand

Acteur Stefaan Degand kreeg woensdagavond een immens zware klap te verduren. Hij verloor, in nog geen week tijd, zijn vrouw en ongeboren kind door een bacteriële hersenvliesontsteking. De acteur is ontroostbaar, maar klampt zich vast aan een lichtpuntje: “Mijn vrouw zal altijd blijven voortleven voor ons. Ook via haar hart, dat al getransplanteerd werd bij iemand anders.”

Dat de acteur, bekend als ‘Slimste mens’-jurylid zijn vrouw zielsgraag zag, was meer dan duidelijk. In heel wat voorgaande interviews sprak hij altijd vol lof over zijn vrouw. Over zijn alles.

Hij deelde dit emotionele Facebookberichtje na het plotse overlijden van zijn vrouw Julie en ongeboren kind. Een krop in de keel. 

“Dit is een boodschap van de eeuwig trotse man van Julie Nelissen. Mijn alles. De liefde van mijn leven. Als er een examen ‘goede vrouw’ zou bestaan, dan scoorde ze 10/10. Ik heb een hekel aan Facebook, maar zij niet. Samen met onze kleine baby in haar buik is ze gestorven. De bacteriële hersenvliesontsteking heeft hen geen enkele kans gegeven. Haar hart is niet geraakt door de bacterie en zal nu voortleven in iemand anders.”

De acteur blijft achter met één dochtertje, Mila. Zij werd in oktober 2014 geboren.

 

Vorig artikel
Schattig! Beyoncé deelt eerste foto van haar tweeling
Volgend artikel
Je tuin in topvorm, de hele zomer

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50