VIDEO: Blind Getrouwd-deelnemer Mike reageert voor het eerst op breuk met Marjolein

VIDEO: Blind Getrouwd-deelnemer Mike reageert voor het eerst op breuk met Marjolein

Het zijn woelige tijden voor de Blind Getrouwd-deelnemers Mike en Marjolein. Toen na een droomstart het koppel vroegtijdig de brui gaf aan hun relatie, moest vooral ‘koele kikker’ Marjolein het ontgelden. Daarom gaf Mike op Q-Music deze ochtend toch nog een extra woordje uitleg.

Geruchtenmolen stilleggen

“Door alle heisa wilde ik even reageren om duidelijk te maken aan heel Vlaanderen wat er effectief gebeurd is tussen ons”, begint Mike.

“We waren er zo van overtuigd dat we de ideale partner zouden zijn voor elkaar. Maar voor Marjolein was het vrij duidelijk dat ik niet die match was en ik heb dan de fout gemaakt van heel veel te vertellen over mezelf en Marjolein voelde zich ongehoord. En dat gevoel is bij haar gebleven.”

Er doen veel geruchten de ronde, maar volgens Mike is er niets meer aan de hand: “Er is nooit iets anders geweest. We hebben nooit ruzie gehad of er zijn nooit harde woorden gevallen. We konden altijd blijven praten, maar we begrepen elkaar niet. We zijn gewoon twee normale mensen die op zoek waren naar de liefde. We zijn in een ongewone situatie terechtgekomen en het is normaal dat je dan soms ongewoon reageert en niet zoals in het dagdagelijkse leven. Dat vergeten mensen soms.”

Bekijk/beluister hier het volledige fragment:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)