VIDEO: Mustafa (17) maakte ‘De Klas’ van Tom Waes muisstil maar moet België nu toch verlaten

mustafa de klas

In het programma ‘De Klas’ op Eén, vertelde de jonge Mustafa over zijn levensgevaarlijke overtocht vanuit Irak in een rubberbootje. Zijn getuigenis maakte zowel Tom Waes als zijn klasgenootjes muisstil. Maar nu kreeg Mustafa opnieuw slecht nieuws.

De tiener moet België zo goed als zeker verlaten. “Onze tweede asielaanvraag is afgekeurd, volgens onze advocaat is het hopeloos”, zucht de jongen. “Maar ik hoop op een mirakel. Ik heb nog één kans, en ik ga ervoor.”

Mustafa, die zich op twee jaar tijd perfect integreerde en zich weg van alle ellende een nieuw leven wist op te bouwen in Vlaanderen, beleeft dus opnieuw bange tijden. Wij hopen met je mee, Mustafa!

Bekijk de video:

 

Vorig artikel
Feest! Zo maak je de prettigste paastafel
Volgend artikel
5 voedingsmiddelen die de nachtrust bevorderen

Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting!

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Toevallig ook de P van papa. Nog geen idee voor een cool Vaderdagscadeau, toffer dan dit zal je niet snel iets vinden. Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

€19.95 €35.00