Deze week in Libelle: het wordt een heerlijke herfst!

libelle herfst

Laat het buiten maar wat frisser worden, wij maken er een gezellige herfstweek van. Met mooie verhalen, creatieve pompoenideetjes en… hartverwarmende soepen!

Dit is hét soepseizoen. Van ons krijg je alvast enkele heerlijke recepten. Pompoen, wortel met koriander, rode paprika… keuze genoeg. Ideaal ook om er een gezellige soepsnor mee te maken en mee te doen aan onze wedstrijd. Waag snel je kans!

En bij die soep krijg je ook mooie, ontroerende en echte verhalen natuurlijk, zoals het interview met Natascha Kampusch, de reportage over echte liefde en het gesprek van de 18-jarige Alice en de 83-jarige Simonne en meer.

Mis zeker ook niet:

Vorig artikel
Heerlijk in de herfst: vlierbessensap
Volgend artikel
Nog nooit verteld: mijn schoonmoeder is een nachtmerrie

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50