Zo zou Michael Jackson er vandaag uitzien

michael jackson

Benieuwd hoe Michael Jackson er vandaag zou hebben uitgezien zónder plastische chirurgie?

The King of Pop stond, naast zijn muziekcarrière, ook bekend om de opvallende metamorfose die hij gedurende zijn leven doormaakte. Hij ging van zwart naar blank en onderging talloze esthetische ingrepen. Voor de documentaire “The Ten Faces of Michael Jackson” onderzochten documentairemakers hoe zijn gezicht er op dit moment zou hebben uitgezien zonder plastische chirurgie. Dit is het resultaat:

michael jackson

Ongetwijfeld herinner jij je ook nog het angstaanjagende moment in 2003 waarop Michael Jackson zijn baby langs de rand van een balkon liet bengelen. Benieuwd wat er van Prince Michael Jackson II is terechtgekomen? Zo ziet hij er nu uit!

(Bron: Het Nieuwsblad)

Lees zeker ook:

Vorig artikel
Geboren in augustus? Dit zegt het over je
Volgend artikel
Concreet afvallen? Zo zien 100 kcal eruit!

Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting!

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Toevallig ook de P van papa. Nog geen idee voor een cool Vaderdagscadeau, toffer dan dit zal je niet snel iets vinden. Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

€19.95 €35.00