4 redenen waarom jij dit jaar de Winterfair niet mag missen

4 redenen waarom jij dit jaar de Winterfair niet mag missen

Wij maken ons op voor het gezelligste winterfeest van het jaar. En jij moét erbij zijn, en wel hierom:

Beleef een dag vol magie op onze Winterfair van 15 t.e.m. 19 november 2017.
Want er is geen plek waar kerst feeërieker aanvoelt…

1. NIEUW: Flaneer in onze Libelle- straat

De leukste webshops komen buiten voor jou!  Soms doen we op de redactie ontdekkingen die we per se met jullie willen delen. Zoals leuke webwinkeltjes, uit de grond gestampt door fijne, inspirerende madammen! Kom ze ontdekken in onze Libelle-straat. Belmio trakteert je er trouwens op een lekker Belgisch koffietje.

2. Volg nóg meer workshops

Je leest het goed: dit jaar hebben we meer dan 3000 workshopplaatsen. Dat zijn er nog meer dan vorig jaar. O ja, en ze zijn allemaal gratis!

Een greep uit het programma

Handlettering met Staedtler

Van je eigen kerstkaart tot feestelijke details op je kersttafel of een kerstquote of je muur: de leukste handletter-eindejaarsideetjes krijg je in deze basisworkshop voor iedereen.

Naai een Odette T-shirt met La Maison Victor en bernette

Een stijlvol, makkelijk zittend T-shirt voor de feestdagen? Wij maken het samen met jou. Ons ontwerp heeft een ronde hals, aangesneden mouwen en een trendy omslag aan de mouwzomen. Nog een rok of geklede broek eronder en je bent de ster van het feest!

Stijladvies met Libelle-styliste Catherine en e5

Welke kleur flatteert je? En welk model van broek of jurk is het mooist voor jouw figuur? Onze huisstyliste Catherine geeft slimme tips en handige trucs om net díé outfit te shoppen die bij je past.

Hippe post met Ziezo eco! Atelier op wieltjes

Oude magazines, daar hebben we op de redactie stápels van liggen. En wat kun je er leuke dingen mee doen! Tijdens deze workshop worden jullie even grafisch vormgevers en gaan jullie aan de slag met mooie foto’s, illustraties, stempels… De prachtige ontwerpen neem je uiteraard mee naar huis.

Stempelen met Superette Ninette

Fan van persoonlijke kerstkaartjes? Véronique van Superette Ninette toont hoe je ze zelf maakt met stempels. Kies de juiste inkt en rubber, en je bent klaar voor een geslaagd DIY-stempelprojectje.

Pakjes inpakken met In the mood

Op de Winterfair heel wat geschenkjes gekocht, maar geen inspiratie om ze mooi in te pakken? Elsje, professionele feestplanner bij In the mood en gék op cadeautjes, geeft je tips om van je pakjes dé blikvangers onder de kerstboom te maken!

Ontdek alle workshops via libellewinterfair.be

3. Kom kijken én proeven

Iedere dag wordt er gekokkereld door onze (gast)chefs. En uiteraard mag er ook geproefd worden. Kijk mee in de potten van onder andere Libelle-chef Ilse D’hooge, Peter Van Asbroeck, Cathérine Kools, Zahia Belkiri en Albert Verdeyen.

4. Shop in meer dan 200 winkeltjes

 

Kuier langs de sfeervolle stalletjes met de leukste hebbedingen voor onder de kerstboom, en stop voor je gedroomde kerstoutfit zeker eens bij e5. Want daar weten ze dat de perfecte outfit je feestavond helemaal geslaagd maakt.

Haal je tickets in huis!

Je kunt je tickets bestellen via de magstore, of in een e5-winkel in jouw buurt. Extra leuk: Als je je ticket in voorverkoop koopt (11 euro), krijg je van ons een gratis goodiebag vol leuke spulletjes cadeau! Aan de kassa van de Winterfair betaal je 13 euro.

Sta jij al te poppelen om rond te kuieren op onze Winterfair? Bevestig je aanwezigheid via het Winterfair-event op Facebook. Deel mee, en deel met al je vrienden en familie! We hopen op een talrijke opkomst!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)