Shoppen mét korting? Dat doe je op de Antwerp Shopping Day

Shoppen mét korting? Dat doe je op de Antwerp Shopping Day

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is het weer zover: de Antwerp Shopping Day! En we weten allemaal wat dát betekent: urenlang shoppen met korting bij bekende merken en ketens.

Shoppen mét korting? Yes, please!

Een mooie trui, een elegante jurk of nieuwe sneakers? Die koop je binnenkort op de Antwerp Shopping Day. Dankzij Libelle haal je in het weekend van 4 en 5 juni je nieuwste zomeritems extra voordelig in huis, want op vertoon van je voordelenpas, die je in de week van 25 mei gratis bij je Libelle krijgt, word je op tal van adresjes verwend met een mooie korting of leuke extra.

Je Libelle gemist? Ga dan zeker langs de stand van de magazines op de Wapper (kant Meir) en krijg alsnog de voordelenpas voor uren shopplezier!

Ontdek alle deelnemende winkels

Benieuwd in welke winkel je een mooie korting of leuk extraatje krijgt? Klik op de onderstaande afbeelding en ontdek wat de deelnemende winkels voor jou in petto hebben!

Zien we jou daar?

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)