WIN! 6x een overnachting in een romantische chalet!

WIN! 6x een overnachting in een romantische chalet!

In de ongerepte natuur, omringd door water, waar stilte nog nooit zo luid klonk: de chalets van Aqualodge zijn précies wat je van een chalet verwacht. En jawel: jij kunt er gratis overnachten!

Libelle trakteert

De hele zomer lang delen wij wekelijks cadeautjes uit. Gewoon, om jouw dag te maken. Deze week kun je een overnachting voor twee personen winnen in een chalet van Aqualodge.

Magisch en poëtisch

Aqualodge is een pareltje voor wie van rust houdt en graag vertoeft in de natuur. In de uitgestrekte natuur rond Maredsous, aan de oever van de Molignée, ligt een kraalsnoer van vijvertjes. Rond één ervan vind je de Aqualodges: 6 kleine en unieke lodge-chalets gebouwd op palen.

De chalets hebben elk een poëtische naam zoals ‘Frisson d’eau’ (zachte ruisen) of ‘Secret de la libellule’ (geheim van de libel), en liggen gelegen in een regio met talloze troeven. Zo ligt Dinant op een steenworp afstand, net als de ‘Railbikes van de Molignée‘ en de adbij van Maredsous!

Ontdek hier nog andere activiteiten.

Wat kun je winnen?

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een overnachting voor 2 personen mét ontbijt, in een van de volgende chalets:

Waag je kans

  • Waar ligt Aqualodge ?
  • Wat is de naam van één van de loge-chalets?
  • Hoeveel mensen zullen er deelnemen aan deze wedstrijd van 31/07 au 07/08?

Wees er snel bij…

…. want deze wedstrijd loopt van 31 juli tot en met 7 augustus middernacht.

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)