Fijn televisienieuws: ‘De 3 wijzen’ keert terug!

Fijn televisienieuws: 'De 3 wijzen' keert terug!
Vanaf zondag 9 april keert ‘De 3 Wijzen’ terug op Eén. Kobe Ilsen neemt de plaats van Kurt Van Eeghem in en de drie wijzen worden er eenentwintig, die elkaar afwisselen.

Nieuw seizoen na achttien jaar

Na achttien jaar verschijnt De 3 Wijzen eindelijk terug op ons televisiescherm. Het format blijft hetzelfde, maar krijgt wel een modern jasje. Presentator Kobe Ilsen zal elke aflevering met twee onbekende Vlamingen en drie ‘wijzen’ op zoek gaan naar de waarheid. De kandidaat die hier het beste scoort, gaat naar de finale.

Fijne herinneringen aan Gerty, Jacques en Walter

Wie aan De 3 Wijzen denkt, denkt natuurlijk onmiddellijk aan het vrolijke trio Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers. Voor het nieuwe seizoen zijn er maar liefst 21 wijzen, die elkaar afwisselen: Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Jeroen Meus, Goedele Wachters, Tom Lenaerts, Bart De Pauw, Sam Gooris, Marleen Merckx, Peter Van de Veire, Olga Leyers, Rob Vanoudenhoven, Cath Luyten, Bart Peeters, Erik Van Looy, Siska Schoeters, Steven Van Herreweghe, Tine Embrechts, Sven De Leijer, Gert Verhulst, Danira Boukhriss en Lieven Scheire.

Toch keren ook Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers nog een keer terug! Op zondag 23 april plant Eén een special ten voordele van Iedereen tegen Kanker. En ook presentator Kurt Van Eeghem verschijnt dan opnieuw op het scherm.

Wij tellen alvast af naar de eerste aflevering!

Bron: De Redactie – Beeld: VRT

Las je deze nieuwe artikels al?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)