Geboren in augustus? Dit zegt het over je

Geboren in augustus? Dit zegt het over je

Ben jij geboren in de zomermaand augustus? Bekijk dan zeker deze acht eigenschappen die kenmerkend zijn voor augustusbaby’s.

1Zelfzeker, georganiseerd en wilskrachtig

Augustusbaby’s vallen onder het sterrenbeeld Leeuw of Maagd. Leeuwen hebben een zelfzekere, trotse en charismatische persoonlijkheid met een sterke wil. Maagden zijn ook charismatisch, maar dan op een meer verborgen manier. Ze zijn georganiseerd, precies en betrouwbaar.

2Geboren leiders

Ze eindigen vaak aan de top. Dankzij hun charisma en uitgesproken zelfvertrouwen stralen ze in elke leidinggevende positie!

3Zomer genen

Ze zijn midden in de zomer geboren en lopen daarom over van de vitamine D. Sommige studies zeggen dat zomerbaby’s minder vatbaar zijn voor een depressie dan diegenen die tijdens de donkere wintermaanden op de wereld zijn gezet.

4Compatibel met andere augustusbaby’s

Leeuwen en maagden worden tot elkaar aangetrokken omdat ze elkaars tekortkomingen perfect aanvullen. Ze vinden liefde of vriendschap dus vaak bij anderen die ook in augustus verjaren.

5Gladiolus

De geboortebloem van de maand augustus is een Gladiolus. Deze zomerbloeier staat voor kracht en integriteit.

6Onverenigbaar met watertekens

Rationele maagden zijn niet compatibel met het gevoelige waterteken Waterman. Vissen zijn al evenmin geschikt voor een relatie met het overheersende sterrenbeeld Leeuw.

7Alles voor aandacht

Augustusbaby’s staan enorm graag in de belangstelling. Ze gaan dus vaker voor een carrière in de spotlights. Voornamelijk binnen de creatieve sector waar ze zich zo min mogelijk afgeremd voelen door regels.

8Peridoot

Hun geboortesteen, de peridoot, is een prachtige olijfgroene edelsteen. De steen werkt beschermend en boost zelfstandigheid en assertiviteit.

(Bronnen: libelle.nl en Good Housekeeping)

Ontdek ook:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)