8x goede voornemens voor jou en je zus

8x goede voornemens voor jou en je zus

Toegegeven, het is niet altijd even makkelijk om goede voornemens vol te houden. Ga daarom op zoek naar iemand die je kan aanmoedigen, maar ook tijdig aan je oren kan trekken van zodra het fout loopt. 

Wie hier het meest geschikt voor is? Jouw zus natuurlijk! Zij steunt je door dik en dun en neemt geen blad voor de mond als je dingen doet die haar niet zinnen. De onderstaande goeie intenties kunnen jullie samen waarmaken:

Goede voornemens voor jou én je zus

Meer reizen

Maak die ene grote droomreis samen waar! Fantaseerden jullie al als kind over de de Bahama’s? Waar wachten jullie nog op, het is nu of nooit.

Samen sporten

Met sport beginnen is niet altijd even makkelijk en al zeker niet als het niet honderd procent je ding is. Ga samen op zoek naar iets dat jullie beiden graag doen, en beur elkaar op wanneer iemand er even geen zin meer in heeft.

Meer bijpraten

Af en toe eens Skypen, een berichtje sturen, bijkletsen met een kopje koffie om de hoek, zorg ervoor dat jij en je zus elkaar geregeld horen, al is het is maar om over koetjes en kalfjes te praten.

Say cheese!

Goede herinneringen zijn nóg mooier als je ernaar kan terugkijken. Probeer daarom altijd een kiekje te nemen van al jullie toffe momenten samen.

Steun elkaars dromen

Misschien vind je het wel eng om je dromen hardop uit te spreken, maar je zus kun je vertrouwen. Zij zal je altijd helpen om dichter bij die droom te komen.

Een boekenclub met je zus

Lezen is goed voor iedereen, maar er de tijd voor vinden is niet altijd even makkelijk. De oplossing? Begin een privé boekenclubje met je zus. Of word samen lid van de Libelle Leesclub.

Spaarzaam zijn

Wat minder geld uitgeven aan kleren? Geen probleem, neus eens in elkaars kleerkast!

Dansen, dansen, dansen

Maak samen een zussen-playlist in Spotify waar jullie samen op uit de bol kunnen gaan.

Bron: famme.nl – Beeld: gettyimages.be

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)