Ontdek de nieuwe groepen op ons Libelle Vriendinnenplatform!

Ontdek de nieuwe groepen op ons Libelle Vriendinnenplatform!

Lieve Libelle-fans, ons gloednieuwe Vriendinnenplatform heeft een vliegende start genomen. Wij mochten al 1450 nieuwe vriendinnen verwelkomen, en er zijn weer extra leuke groepen aangemaakt waarin jullie met elkaar kunnen kennismaken. We stellen ze graag even aan je voor…

De nieuwe groepen van Libelle Vriendinnen

Onze Libelle Vriendinnen zijn volop actief op het nieuwe Vriendinnenplatform en maken elke dag fijne groepen aan om elkaar beter te leren kennen. Hou je van creatief bezig zijn? Maak kennis met de Knutselclub, waarin je al je creaties en ideetjes kunt uitwisselen.

Nog zo’n groep waar we helemaal blij van worden: Onze lieve viervoeters. Speciaal voor vriendinnen die gek zijn op hun huisdier en er de leukste foto’s posten. Ben jij ook trots op je kat, hond of andere trouwe vriend? Sluit je snel aan!

En dan zijn er ook de Penvriendinnen, die volop afspreken met elkaar om handgeschreven boodschappen of kaartjes uit te wisselen. Een mooie traditie die we in deze digitale tijden in ere moeten houden. Deze groep telt al meer dan 170 leden, dus ook jij vindt er vast een vriendin om brieven mee uit te wisselen.

Of wat dacht je van de Fotoclub, voor al wie graag zijn fototoestel bovenhaalt en mooie kiekjes maakt. Wij spotten er een prachtig kerstkaartje waar we helemaal warm van werden… Neem snel een kijkje!

Dit zijn maar een aantal van de vele groepen op libelle.be/vriendinnen waar je ideeën kunt uitwisselen, foto’s kunt posten, gezellig kunt kletsen met elkaar en kunt afspreken om samen een kerstmarktje te bezoeken of mooie wandelingen te maken. Neem dus snel een kijkje op ons platform, wij en al die andere 1450 vriendinnen zullen je warm ontvangen!

Nog meer over Libelle Vriendinnen:

• Libelle Vriendinnen: dé plek waar je vriendinnen voor het leven maakt
• Libelle Vriendinnen: maak kennis met onze penvriendinnen

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)