Kom naar Kerst in Antwerpen: hét Libelle-event dat je absoluut niet wilt missen!

Door Rani Merckx

Na een geslaagde eerste editie vorig jaar strijkt ons Libelle-event ‘Kerst in Antwerpen’ opnieuw neer in Het Steen in Antwerpen. Zes dagen lang dompelen we je onder in een fijne kerstsfeer met onze creatieve workshops, gezellige koffiebabbels en nog zoveel meer. Jij komt toch ook?

Kerst in Antwerpen: 6 dagen onvergetelijk kerstplezier

Bijkletsen met je vriendin(nnen) in een prachtig kerstdecor? Dat kun je naar hartenlust doen op 14, 15, 16, 17, 21 en 22 december tijdens het Libelle-event ‘Kerst in Antwerpen’. Zes dagen lang wordt Het Steen opnieuw omgetoverd tot een gezellig kerstparadijs waar van alles te beleven valt. Twee dagen langer dan vorig jaar, én doorlopend open – van 10 tot 18 uur, dus dat betekent: méér tijd om rond te kuieren, méér creatieve workshops én méér kerstgezelligheid!  

6x dingen die je niet mag missen!

1. Proeven en proosten

Koffie en koekjes aan de lopende band? Jij vraagt, wij schenken in en delen met veel plezier uit! De hele dag geniet je van heerlijke Rombouts-koffie en koekjes. En om de dag goed af te sluiten, klinken we samen met een glaasje cava van Freixenet!

2. Draai aan het Libelle-Rad en win …

… een vroeg kerstcadeautje! Want we brengen weer een kerstzak vol leuke prijzen mee: van Libeert-chocolade en een duoticket voor het reuzenrad tot cinematickets.

3. Strik (voor) je kerstcadeaus

Een leuk kerstcadeautje gekocht op de kerstmarkt van Antwerpen? Aan ons inpakstation pak jij het minstens even leuk in, met het mooie inpakpapier, strikken en linten!

4. Niet één, maar twee workshops

Dat jullie graag creatief aan de slag gaan, hebben we tijdens de vorige editie mogen ondervinden. Méér van dat dus, dachten we, en daarom organiseren we niet één, maar twee creatieve workshops!

In de workshop ‘kerstboomhanger van macramé’ ga je aan de slag met een houten ring, macramédraad en de tips van de Libelle-redactie. Het resultaat: een macraméhanger voor in de kerstboom, en een fijn aandenken aan een fan-tas-tische dag!

  • Hoe een plekje bemachtigen? Bij aankoop van je toegangsticket geniet je van automatisch toegang tot deze workshop. Je kunt tijdens het boeken van je ticket een tijdslot reserveren.

Voor slechts 7 euro extra kun je aanschuiven bij de workshop ‘porselein versieren’. Je leert er wat je allemaal kunt doen met porseleinstiften van edding. Extra fijn: de door jou versierde schaal mag je meenemen naar huis, samen met een kortingsbon van edding!

  • Hoe een plekje bemachtigen? Zodra je voor deze workshop hebt bijgeboekt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link om je tijdslot te reserveren. Let wel: de plekjes zijn beperkt, wees er dus snel bij!

5. Neem een selfie!

Nieuw dit jaar is onze leuke fotostand op het Operaplein. Ga een kijkje nemen, schiet het perfecte kerstkiekje als herinnering, en maak elke dag van de kerstmarkt kans op een gratis Libelle-abonnement!

6. Van ons, voor jou: een goodiebag van Yves Rocher

We spelen graag voor Kerstman, en ook Yves Rocher is tijdens het Libelle-event in een extra vrijgevige bui! Kom naar de beautystand, test de exclusieve kerstcollectie van Yves Rocher uit, en krijg een goodiebag mee naar huis!

En dat is nog lang niet alles! Ontdek hier alles wat je moet weten over Kerst in Antwerpen: van het volledige programma en bereikbaarheid tot de animaties!

Scoor nú je Kerst in Antwerpen-ticket

Kom jij naar het gezelligste kerstonderonsje van het jaar? Voor 24 euro dompelen we je een hele dag onder in een onvergetelijke Libelle-kerstsfeer!

Klik hier en bestel je toegangstickets!

Tot dan? We ontvangen je graag, met open armen én een glaasje cava in de hand ;-)!

Meer kerstkriebels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content