Kijkplezier voor klein en groot

De wereld van K3 – volume 2

Kristel, Josje en Karen nemen iedereen mee op een fantastisch ritje door hun leuke en verrassende wereld. De 3 meiden leren de kids knutselen, koken en tekenen. In een karaoke-rubriek kan je natuurlijk ook de leukste K3-liedjes meebrullen. En Josje leert je de coolste danspasjes aan en Kristel trekt samen met Martin Gaus naar de dierentuin om de meest fantastische dieren te leren kennen.

Bobo's TV-show

Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen! Als Bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont. Maar daar trekt Bobo zich niets van aan…

Bumba in Australië

Op deze dvd staan 10 nieuwe avonturen van Bumba in Australië, goed voor meer dan 50 minuten kijkplezier! Ken jij het circus van Walulu? Dat staat aan de andere kant van de wereld. In het verre land Australië. Ga mee met Bumba en beleef een onvergetelijk avontuur vol leuke vriendjes en gekke dieren!

 

 

 

 

Vorig artikel
Het is Jeugdboekenweek!
Volgend artikel
De nieuwe collectie van Sandwich

Dierenpark Forestia: het ideale uitstapje !

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit onze streek leven hier in semi-vrijheid. Spendeer een heerlijke dag in dit dierenpark en geniet o.a. van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

€7.50 €15.50