Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de MAAGD?

Een nieuwe liefde? Meer rust? Of grote verrassingen? 2017 heeft vast iets voor jou in petto! 

24 augustus – 23 september

De liefde: Stel je flexibel op

Tot eind april en in het begin van de herfst ben je behoorlijk kritisch als je geliefde niet op dezelfde golflengte zit. Jammer, je hebt net erg veel behoefte aan liefde, maar je verlangen naar persoonlijke bevestiging staat die in de weg. Wees niet bang voor verandering binnen een stabiele relatie en stel je flexibel op. Als je dat doet, belooft de zomer prachtige momenten en laait de passie op in november. Eén ding is zeker: je zal je dit jaar niet vervelen!

Familie en vrienden: luister en geef raad

Een van je belangrijkste doelen van dit jaar: genieten van de mensen die je lief zijn en tijd vrijmaken voor leuke dingen. Alleen staat chronisch tijdsgebrek dat vaak in de weg. Zoek dus naar een goede balans in je leven. Verder is er iemand die jouw goede raad hard nodig heeft: maak tijd om te luisteren en wees niet bang om je mening te zeggen.

Je job: sta eens wat meer op je strepen

Soepel en meegaand zijn is goed, maar een overdosis ondergewaardeerde toewijding heeft weinig zin. Misschien wordt het tijd om op je strepen te staan en meer respect te vragen? Of misschien wordt het tijd voor plan B, want er wordt je vanaf midden oktober een bijzonder mooie kans geboden. Wees niet bang om die te grijpen.

Je gezondheid: wees niet te veeleisend

Je begint het nieuwe jaar goed. In januari ben je heel actief, waardoor je je een pak beter voelt. Als je soms moedeloos wordt omdat je niet onmiddellijk het resultaat ziet dat je wilt, vraag je dan af wat je nog kunt verbeteren. Misschien kun je je voeding aanpassen en bepaalde slechte gewoontes voorgoed afschaffen? Of misschien ben je gewoon te veeleisend voor jezelf…

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier!

Wat brengt 2017 voor de Ram?

Wat brengt 2017 voor de Stier?

Wat brengt 2017 voor de Tweelingen?

Wat brengt 2017 voor de Kreeft?

Wat brengt 2017 voor de Weegschaal?

Wat brengt 2017 voor de Schorpioen?

Wat brengt 2017 voor de Boogschutter?

Wat brengt 2017 voor de Steenbok?

Wat brengt 2017 voor de Waterman?

Wat brengt 2017 voor de Vissen?

Vorig artikel
Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de WEEGSCHAAL?
Volgend artikel
Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de Steenbok?

Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting!

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Toevallig ook de P van papa. Nog geen idee voor een cool Vaderdagscadeau, toffer dan dit zal je niet snel iets vinden. Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

€19.95 €35.00