Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de VISSEN?

Een nieuwe liefde? Meer rust? Of grote verrassingen? 2017 heeft vast iets voor jou in petto! 

20 februari – 20 maart

De liefde: kijk uit naar een mooie toekomst

Alle sterren zijn je gunstig gezind en januari begint meteen uitstekend: dit wordt een jaar voor de liefde! Jij en je geliefde kunnen het beter met elkaar vinden dan ooit en je kunt dus uitkijken naar een mooie toekomst. Ben je vrijgezel? Dan mag je rekenen op een bijzondere ontmoeting. Wordt het de man van je leven of gaat het om een tijdelijke passie? Dat valt af te wachten. Weet dat je veel zelf in handen heb. In elk geval kun je er met volle teugen van genieten.

Familie en vrienden: op dezelfde golflengte

Je hebt een sterke intuïtie, bent zachtzinnig en kunt goed luisteren. Geen wonder dat mensen graag in je gezelschap zijn. Dit jaar heb je vrienden die op dezelfde golflengte zitten. Zorg dat je je gemeenschappelijke interesses actief deelt: plan een vakantie, richt een club op… En als het even moeilijker gaat, kun je voor 100% op hen rekenen.

Je job: je komt als overwinnaar uit de bus

Je hebt het niet altijd gemakkelijk het komende jaar: te veel werk, kleine tegenslagen, gebrek aan erkenning… Maar je staat sterk en je overwint alles. Blijf diplomatisch, vraag steun als je die nodig hebt en verlies je optimisme niet. In de herfst kom je als overwinnaar uit de bus, en is alle leed geleden.

Je gezondheid: ontplooi je via spiritualiteit

Jij weet perfect hoe je stress moet aanpakken: je blijft kalm, je laat de anderen praten en je ontspant met een activiteit als yoga of een dagje aan zee of in het bos. Misschien kun je je verder ontplooien via spiritualiteit, alleen of in een groep. Leer mediteren, doe aan mindfullness of las gewoon elke dag tijd voor wat stilte in. Voor jezelf zorgen is immers heel belangrijk.

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier!

Wat brengt 2017 voor de Ram?

Wat brengt 2017 voor de Stier?

Wat brengt 2017 voor de Tweelingen?

Wat brengt 2017 voor de Kreeft?

Wat brengt 2017 voor de Maagd?

Wat brengt 2017 voor de Weegschaal?

Wat brengt 2017 voor de Schorpioen?

Wat brengt 2017 voor de Boogschutter?

Wat brengt 2017 voor de Steenbok?

Wat brengt 2017 voor de Waterman?

Wat brengt 2017 voor de Leeuw?

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)