Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de Steenbok?

Een nieuwe liefde? Meer rust? Of grote verrassingen? 2017 heeft vast iets voor jou in petto! 

21 december – 20 januari

De liefde: samen dezelfde richting uit

In januari staan de sterren gunstig voor de liefde: zelfs als je partner een beetje tegenwerkt, weet je hem warm te maken voor een tête-à-tête en een gemeenschappelijk avontuur. In het begin van het jaar stel je je een bepaald doel voor ogen, maar dat loopt niet helemaal van een leien dakje. Soms moet je de situatie vanuit een andere hoek bekijken en je plannen aanpassen. Tegen half oktober wordt het duidelijk welke richting je samen uit wilt, en dan ga je recht op een zalig eindejaar af.

Familie en vrienden: er gebeurt heel wat

Thuis staat er van alles te gebeuren. Ga je verhuizen of komt er een gezinslid bij? Je zult je in elk geval niet vervelen. Gelukkig hou jij de touwtjes stevig in handen en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je vrienden zijn graag bereid om je te helpen als het te hectisch wordt. Je staat er zeker niet alleen voor.

Je job: met wat geduld

Je mag niet verbaasd zijn als je wensen niet meteen uitkomen wanneer het om je werk gaat. Misschien is het doel dat je voor ogen hebt moeilijk bereikbaar of misschien is er iemand die je tegenwerkt? Het enige wat je kunt doen, is geduld hebben en de obstakels één voor één zien te overwinnen. Fijn om te weten: in de herfst komt alles goed.

Jij en je gezondheid

Jij ziet de positieve kant van elke situatie. Zodra de ene deur sluit, ga je op zoek naar een andere die open gaat. Wat niet wil zeggen dat niets je kan deren. Bepaalde emoties eisen hun tol en fysiek raak je wat uitgeput. Tijd voor een bezoekje aan de wellness of misschien reageer je je liever af met sporten? Een combinatie van die twee is ideaal.

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier!

Wat brengt 2017 voor de Ram?

Wat brengt 2017 voor de Stier?

Wat brengt 2017 voor de Tweelingen?

Wat brengt 2017 voor de Kreeft?

Wat brengt 2017 voor de Maagd?

Wat brengt 2017 voor de Weegschaal?

Wat brengt 2017 voor de Schorpioen?

Wat brengt 2017 voor de Boogschutter?

Wat brengt 2017 voor de Waterman?

Wat brengt 2017 voor de Vissen?

Wat brengt 2017 voor de Leeuw?

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)