Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de WEEGSCHAAL?

Een nieuwe liefde? Meer rust? Of grote verrassingen? 2017 heeft vast iets voor jou in petto! 

24 september – 23 oktober

De liefde: alles loopt zoals je wilt

Je staat bekend als iemand die de wensen van anderen op de eerste plaats stelt en die bereid is om zich op te offeren. Dit jaar zal je jezelf verbazen: je zegt eindelijk wat je wilt! In de eerste zes maanden loopt alles goed, zolang je partner zich maar naar jouw wensen schikt. Maar als die niet naar je luistert, zal die dat geweten hebben! Wat er ook gebeurt, je staat sterk in je schoenen en uiteindelijk verloopt alles toch hoe jij het wilt. De tweede helft van het jaar pluk je de vruchten van je standvastigheid.

Familie en vrienden: je speelt de eerste viool

Jouw leiderskwaliteiten komen je dit jaar uitstekend van pas: je speelt eerste viool en het hele orkest volgt je. Er komen veranderingen aan bij je thuis: ga je alles opknappen of verhuis je? Tot in de herfst heb je enorme behoefte aan nieuwe dingen en mensen in je leven, daarna volgt een rustige winter.

Je job: relativeer kleine tegenslagen

Als je van je werk houdt, doe je er goed aan kleine tegenslagen te relativeren. Vooral in de lente heb je het niet makkelijk, maar je kunt het beter niet tot ruzie laten komen. Gelukkig blijf je realistisch en bewijs je dat je je verantwoordelijkheden beter aankunt dan ooit. Je wordt gewaardeerd.

Je gezondheid: las ook rustmomenten in

Je zit zo boordevol energie dat je je soms schuldig voelt als je het eens kalmer aan doet, terwijl het toch echt belangrijk is om rustmomenten in te lassen. In je vrije tijd kies je het best voor een sport waarin je echt goed kunt worden, in plaats van je energie te verspillen aan allerlei verschillende activiteiten. Wat je gezondheid betreft: pas op voor microben en virussen, vooral als je op reis gaat.

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier!

Wat brengt 2017 voor de Ram?

Wat brengt 2017 voor de Stier?

Wat brengt 2017 voor de Tweelingen?

Wat brengt 2017 voor de Kreeft?

Wat brengt 2017 voor de Maagd?

Wat brengt 2017 voor de Schorpioen?

Wat brengt 2017 voor de Boogschutter?

Wat brengt 2017 voor de Steenbok?

Wat brengt 2017 voor de Waterman?

Wat brengt 2017 voor de Vissen?

Wat brengt 2017 voor de Leeuw?

Vorig artikel
Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de BOOGSCHUTTER?
Volgend artikel
Libelle’s grote jaarhoroscoop: Wat brengt 2017 voor de MAAGD?

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50