Maak kans op een design vogelhuisje van Mookum

Door De Redactie

Wel eens gehoord van crowdsourcing? Het betekent dat je de menigte als bron van inspiratie gebruikt. Dat kan door middel van het internet, maar ook op andere manieren. Klinkt ingewikkeld? Mookum is zo’n een uniek concept van crowdsourcing. Het is een platform voor productontwikkeling dat klanten, ontwerpers en fabrikant met elkaar wil verbinden. Libelle geeft zo'n uniek ontwerp weg van Mookum en jij kunt het winnen! Doe mee aan de wedstrijd en win een design vogelhuisje!

Ik daag je uit
 

Als klant of gebruiker kan je een uitdaging, een vraag of probleem opladen via de site. Zo’n uitdaging kan zijn dat veel mensen zonder tuin of met niet meer dan een klein balkon toch graag een kruidentuin willen. Van pakweg dertig ontwerpideeën wordt dan een eerste selectie gemaakt. De sterkste ideeën worden voorgelegd aan het publiek via de website. Bezoekers kunnen stemmen en het verkozen ontwerp gaat in verkoop. Er wordt altijd maar gezegd dat creativiteit in Vlaanderen ondersteund moet worden, en dit is voor Mookum dé manier om deze ideeën te realiseren.

Jong geweld

Mookum werkt samen met scholen, jonge designers en gevestigde waarden. Jonge ontwerpers hebben nood aan ondersteuning. Gert Gijbels zit als fabrikant regelmatig in examenjury’s en stelt vast dat studenten geen idee hebben hoe hun ontwerp op de markt te brengen. Ontwerpers zijn vaak goed in het creatieve aspect, voor het uitvoeren kunnen ze raad en ondersteuning gebruiken. Voor beginnend talent biedt Mookum eigenlijk een korte marktstudie. Dankzij de website kunnen ze hun idee aan de werkelijkheid toetsen zonder al te grote investeringen. Achteraf krijgen ze een procent op de verkoop.

Win, win, win!
 

In de webshop van Mookum ontdek je ook een leuk vogelhuisje ‘Bird House’. Libelle geeft 50 exemplaren van dit design vogelhuisje t.w.v. €46 weg. (Levertermijn: 2 weken)

[LINK_TEXT id=5] en waag je kans!
 

Prangende vragen? Stuur dan een mailtje naar info@mookum.com!

Advertisement

Partner Content