Michelle leest: Kwijt van Anja Feliers

Michelle leest: Kwijt van Anja Feliers

In dit zesde boek rond psychologe Kathleen Verlinden leren we mediafiguur Sylvie kennen, die haar moeder al op jonge leeftijd verloor. Wanneer ze haar populaire radioprogramma presenteert, ontvangt ze een telefoontje van een anonieme beller.

Wanneer die anonieme beller gevoelige informatie omtrent de dood van Sylvies moeder de ether in stuurt, komt haar oude verdriet als een stormram opnieuw in haar leven terecht.

Wat vonden wij ervan?

Het is jammer dat psychologe Kathleen slechts een kleine – en eerder onbelangrijke – rol speelt in het leven van Sylvie. Een grotere betrokkenheid van haar zou het verhaal alleen maar ten goede komen.

Hoewel Anja Feliers als de beste weet hoe ze haar lezers in het duister moet laten tasten, lijkt de plottwist wat vergezocht. Toch laat ze na een eerder teleurstellend ‘Zuur’ haar toptalent weer zien met dit boek. Vanaf de eerste pagina neemt ze je mee in het verhaal van deze sterke vrouwen, dat naast spannend ook ontroerend is en je niet meer loslaat. En zo kan niemand ontkennen dat Anja Feliers deel uitmaakt van de zwaargewichten in de wereld van de Vlaamse thrillers.

Kwijt – Anja Feliers – Uitgeverij Lannoo – 2016 – 366p. – ISBN:9789401437783

Elke maand leest Michelle Korthout van My books and life een boek voor Libelle én ze geeft haar ongezouten mening. Nog meer recensies? Neem een kijkje op haar fantastische blog of volg haar op Instagram!

Bron en beeld: Michelle Korthout

Meer van Michelle:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)