Niet te missen: de Libelle Mama Verwendag op 5 mei in Waasland Shopping Center!

Niet te missen: de Libelle Mama Verwendag op 5 mei in Waasland Shopping Center!

Dames, neem je mama bij de arm en kom op zaterdag 5 mei naar de Libelle Mama Verwendag in het Waasland Shopping Center. Tal van inspirerende workshops, uitzonderlijke winkelkortingen en leuke wedstrijden leggen jou en je mama in de watten.

Meer nog: reserveer nu je cadeautas boordevol verwennerij en haal ze gratis af!

Nu reserveren, straks GRATIS afhalen

Wees er wel snel bij, want de voorraad cadeautassen is beperkt!

Hoe reserveer je? 

  1. Sms MAMA naar 6644 (1 euro/SMS verzonden/ontvangen). Wij antwoorden met een unieke reservatiecode.

  2. Vul die reservatiecode in op de bon die je deze week in je Libelle vindt of download de bon onderaan.

  3. Kom op 5 mei naar de Libelle-stand in Waasland Shopping Center. Geef je volledig ingevulde bon af en krijg een gratis cadeautas met producten van o.a. TAO, Quaker, Schweppes, Nakd, Uncle Ben’s, Miracoli, Yves Rocher, Kneipp, Smartphoto, Darphin Paris, Canderel, Flow, Feeling Wonen en Libelle. Geraak je er niet in de voormiddag? Geen probleem, je reservatie* blijft de hele dag geldig!

*Reserveren kan van 17 april 2018 (8 uur) tot en met 5 mei 2018 (20 uur), zolang de voorraad strekt.

Geniet van een gratis cadeautas, zolang de voorraad strekt!

Download hier jouw bon

Extra cadeautje voor Libelle-abonnees:

Ben jij een Libelle-abonnee? Kom naar onze Libelle-caravan met de abonneebrief die je ontvangt bij je Libelle van 2 mei. Je krijgt van ons een gratis koekjespot van dapeppa, die voor de gelegenheid in een leuk Libelle-jasje werd gestoken.

Deze dapeppa-koekjespot bevat alle ingrediënten om zelf koekjes te bakken. Zo hoef je alleen nog maar het leuke werk te doen. De inhoud is goed voor ongeveer 20 heerlijke Choco Chip Cookies.

Shoppen aan fikse kortingen

De Libelle Mama Verwendag? Da’s 100% genieten én relaxed shoppen. Meer dan 140 winkels op één gelijkvloerse verdieping verwachten jou. Tijdens de Libelle Mama Verwendag bieden tal van winkels je bovendien extra voordelen en kortingen aan. Je herkent ze aan de Libelle-affiche. Elke dag open van 10 tot 20u en vrijdag zelfs tot 21u.

Ontdek onze toffe workshops

De Libelle Mama Verwendag zit boordevol plezier en activiteiten!

  • Team T-shirt: De Libelle Mama Verwendag zou niet compleet zijn zonder een workshop met je mama. Kom je samen creatief uitleven aan de workshop ‘T-shirts pimpen’.
  • Zoete zonde: Zin gekregen in iets zoets? Tarte à moi laat je proeven van 3 ‘Limited Edition’ taarten. Stem op jouw favoriet en ontvang een kortingsbon!
  • Happy haar: De perfect gestylde coupe? Die krijg je hier, dankzij Babyliss.
  • Op je mooist: Ga langs op onze make-up stand, waar onze Di-professionals je nóg mooier maken. Inclusief handige tips voor thuis!
  • Waar zijn die handjes? Bij Originailz laat je ze lekker verzorgen en lakken, dus ze mogen gezien worden!
  • Say Cheese: ga samen met je mama op de foto en wie weet winnen jullie een dag vol verwennerijen!

Deelnemende winkels

Benieuwd welke winkels deelnemen aan de Libelle Mama Verwendag? En waar je een hele dag aan korting kunt shoppen? Ontdek ze hier!


*Reserveren kan van 17 april 2018 (8 uur) t.e.m. 5 mei 2018 (20 uur), zolang de voorraad strekt. Bij een correcte toepassing van de reserveringsprocedure via 6644 (€ 1/SMS verzonden/ontvangen). (max. € 2 per volledige deelname). Alle tarieven zijn inclusief BTW. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) mogen deelnemen. Maximum 1 deelname per telefoonnummer. Sanoma Media, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Je kunt je telefoonnummers laten blokkeren om elke deelname onmogelijk te maken. Getoonde afbeeldingen van de cadeaus zijn niet bindend, indien een cadeau niet meer voorradig is, kan dit vervangen worden door een gelijkwaardig cadeau. De dienstaanbieder verklaart kennis genomen te hebben van de GOF-guidelines. De verwerking van deze gegevens is onderworpen aan de bepalingen van de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. 

Lees ook:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)