Win een weekendje Antwerpen voor 2 personen (inclusief diner én ontbijt!)

Win een weekendje Antwerpen voor 2 personen (inclusief diner én ontbijt!)

Een weekendje Antwerpen? Da’s echt plezaent! Met z’n befaamde Antwerpse handjes en pleinen vol gezellige cafés en hippe wijnbars is ‘t Stad werkelijk van alle markten thuis. En jawel, jij kunt er gratis overnachten!

Aangenaam Antwerpen

Want wij mogen een weekendje in deze levendige stad weggeven! En wat het éxtra bijzonder maakt? Je overnacht in het gloednieuwe hotel Park Inn by Radisson!

Gloednieuw hotel

Aan de rand van de grootste stad van Vlaanderen, op het kruispunt van de Antwerpse invalswegen, lanceerde Park Inn by Radisson recent zijn nieuwste vestiging in Berchem.

Het hotel speelt in op de toenemende verkeersdruk in de stad door zich te positioneren aan de rand, op wandelafstand van het trein- en busstation, dichtbij verschillende tramlijnen en op een boogscheut van de luchthaven van Deurne en de Antwerpse haven. In combinatie met state-of-the-art-omkadering en een toplocatie nabij de Dageraadplaats belooft het hotel een totaalervaring te bieden aan haar gasten!

Wat kun je winnen?

  • Een overnachting,
  • inclusief diner én ontbijt,
  • en parking inbegrepen.

Waag snel je kans!


Deze wedstrijd loopt van 23 tot en met 30 juli middernacht!

 

Beelden: © Park Inn by Radisson

Ook leuk in Antwerpen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)