Save the date: aftellen naar de Libelle Winterfair 2018!

Save the date: aftellen naar de Libelle Winterfair 2018!

*De Libelle Winterfair is coming to town*. Je hoort het goed: de eerste sprint richting de kerstperiode is ingezet. Van 21 tot 25 november wordt de Nekkerhal in Mechelen omgetoverd tot een feeërieke wereld vol winterwonderen en kerstmagie. Een evenement dat je ab-so-luut niet wil missen!

Dé indoor winterhappening van het jaar

Ook dit jaar strijkt de Libelle Winterfair neer in de Nekkerhal te Mechelen, waar tal van Libelle-redactrices en bekende merken klaarstaan om jou te prikkelen, te verwennen en te inspireren. Van woensdag 21 november tot en met zondag 25 november kun je gezellig kuieren langs meer dan 200 winkeltjes, deelnemen aan gratis workshops, inspiratie opdoen in het kooktheater en genieten van tal van optredens in het animatietheater. Het perfecte dagje uit voor elke Libelle-lezeres!

Van huis- en tuinspullen tot mode en beauty: dankzij de Libelle Winterfair stap je zelfverzekerd met een volle rugzak aan creatieve ideeën, leuke pakjes en culinaire verwennerijen de feestdagen tegemoet.

Dit moet je weten

Waar?

De Nekkerhal, 2800 Mechelen.

Wanneer?

21, 22, 23, 24 en 25 november 2018 van 10 tot 18 uur.

Zo geraak je er:

  • Met de auto: Kom je vanuit Antwerpen via de E19? Neem op de E19 afrit 9 (Mechelen-Noord). Kom je vanuit Brussel via de E19? Neem dan afrit 10 (Mechelen-Zuid) richting N1/Technopolis. Surf naar www.nekkerhal.be voor de verdere routebeschrijving en routeplan. De Nekkerhal heeft geen adres. Als je gebruikmaakt van een gps, geef dan dit adres in: Plattestraat, Mechelen.
  • Met het openbaar vervoer: Vanaf het station Mechelen Nekkerpoel ben je op 10 minuten wandelafstand van de Nekkerhal. Volg de wegwijzers en je bent in no time op je bestemming. Vanaf het station Mechelen Centraal neem je de stadspendel, bus 1 en stap je af aan halte Borchstraat.
  • Parkeer hier: Ruime parking op het Nekkerhalterrein: € 6/auto. Koop je parkingticket aan de kassa.

Haal je tickets in huis!

Je kunt hier vanaf 1 oktober 2018 je tickets bestellen, of in een e5-winkel in jouw buurt. Mooi meegenomen: als je je ticket in voorverkoop koopt kost het jou slechts 11 euro. Aan de kassa van de Winterfair betaal je 13 euro. Extra leuk: we verwennen iedere bezoeker met vouchers en waardebonnen die je nadien kunt inruilen voor producten in een aantal deelnemende winkels. Als dat geen fijne verrassing is?

Sta jij al te poppelen om rond te kuieren op onze Winterfair? Bevestig je aanwezigheid via het Winterfair-event op Facebook. We hopen op een talrijke opkomst!

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)