Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haal de eerste twee zomerromans nú in huis (aan een zacht prijsje!)

Door Rani Merckx

Op het strand of aan het zwembad, in of buiten eigen land: onze zomerromans vullen jouw zomer met het ene (ont)spannende verhaal na de andere. Heerlijk om even he-le-maal tot rust te komen. En deze week liggen de eerste twee zomerromans voor het grijpen!

Rep je deze week naar Standaard Boekhandel en haal onze eerste twee zomerromans in huis:

‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ – Delia Owens

Het verhaal in een notendop

Dit wonderlijke verhaal speelt zich af in North Carolina, in een moerasgebied waar Kya Clark in haar eentje opgroeit. Arm, maar te midden van een natuurpracht waarin ze zich helemaal thuisvoelt. De mensen uit het nabijgelegen stadje vinden haar maar raar en noemen haar ‘het moerasmeisje’. Als Kya twee jongemannen uit de stad leert kennen, ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Maar dan wordt een van hen dood teruggevonden en valt de verdenking op Kya…

3 redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Een bijzonder hoofdpersonage:Wat een kracht gaat er uit van Kya, die van jongs af aan uitdaging na uitdaging met de nodige vindingrijkheid overwint. Inspirerend! Je leeft helemaal mee met dat kleine meisje en de latere jonge vrouw.”
  2. Adembenemende natuur: “De schrijfster, Delia Owens, werkte lange tijd als wildlifebiologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Haar natuurbeschrijvingen zijn adembenemend mooi. Door haar ogen reis je naar een gebied waar je niet snel in het echt zult komen.”
  3. Meeslepend tot het einde: “Geen wonder dat dit mooie en verrassende boek is uitgegroeid tot een bestseller, en dat de vertaalrechten verkocht zijn aan maar liefst 41 landen. Ongetwijfeld wordt dit boek ooit verfilmd.”

‘Tot snel!’ – Beth O’Leary

Het verhaal in een notendop

Twintiger Leena woont in Londen en heeft zich na het overlijden van haar zus volledig op haar job gestort. Ze lijkt gelukkig, met haar vriend en haar hippe leventje, maar het tegendeel is waar. Als ze op kantoor instort, verplicht haar baas haar twee maanden vakantie te nemen. Ze besluit bij haar oma Eileen op het platteland te gaan logeren. Die is op zoek naar een nieuwe liefde, maar in het Engelse dorpje waar ze woont, is het aanbod aan mannen bedroevend klein. En dus wisselen oma en kleindochter van huis en krijgt Eileen het avontuur dat ze zoekt, en Leena de rust…

3 redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Pure feelgood: “‘Tot snel!’ is een echte feelgoodroman, met een oudere dame in een glansrol. Zelden lees je op zo’n fijne, humoristische manier over de amoureuze avonturen van een zeventigplusser.”
  2. Het Engelse decor: “Geen mooier decor voor een romantisch verhaal dan Engeland. In dit boek laat je je meevoeren naar het Engelse platteland én naar het hippe Londen.”
  3. De kleurrijke figuren: “Zowel de buren in het dorp van Eileen als de Londense vrienden van Leena zullen een glimlach op je gezicht toveren. Dit is echt zo’n boek dat je helemaal blij maakt. Ideaal voor als je behoefte hebt aan een warme knuffel.”

Zomerse lectuur aan een zacht prijsje

Haal met de onderstaande bon de roman(s) in huis voor slechts 7,95 euro per boek, en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt!

Download hier jouw bestelbon!

Véél leesplezier! 😉

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, van 25 mei tot en met 17 juli 2021. *

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content