Libelle zomerromans: haal de eerste twee toppers nú in huis

Door Rani Merckx

Op het strand of aan het zwembad, in of buiten eigen land: onze zomerromans vullen jouw zomer met het ene (ont)spannende verhaal na de andere. Heerlijk om even he-le-maal tot rust te komen. En deze week liggen de eerste twee zomerromans voor het grijpen!

Zomerromans om te verslinden

Ben jij nog op zoek naar wat zomerse lectuur voor aan het zwembad of op je terras? Onze hoofdredactrice Karen Hellemans heeft – naar jaarlijkse gewoonte – zes pareltjes voor jou uitgekozen om een zomer lang bij weg te dromen! En deze twee liggen vanaf deze week klaar om gelezen te worden:

‘De Rozentuin’ van Corina Bomann

Het verhaal in een notendop:

Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de verantwoordelijkheid voor haar moeder opeens zwaar op Alexa’s schouders te rusten. Op zoek naar Cornelia’s papieren stuit Alexa op een aantal brieven die alles wat ze over haar moeder denkt te weten op losse schroeven zetten. Verbijsterd gaat Alexa op zoek naar wie haar moeder werkelijk is…

Een prachtige historische setting, een verborgen familiegeheim en uiteraard… een verboden liefde. Corina Bomann weet hoe ze een meeslepende roman moet schrijven!

Hoofdredacteur Karen

Wij interviewden bestsellerauteur Corina Bomann, de ‘Duitse Lucinda Riley’. Ontdek hier wat ze te vertellen had!

‘Kinderen van de rivier’ van Lisa Wingate

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van weeshuisdirecteur Georgia Tann, die kinderen uit arme gezinnen ontvoerde en verkocht aan rijke families. Een bekroond boek dat je bij de keel grijpt!

Hoofdredacteur Karen

Zomerse lectuur aan een zacht prijsje

Rep je naar Standaard Boekhandel en haal de zomerroman(s) nu in huis voor slechts € 8,99 per boek, met de afhaalbon die je deze week in Libelle vindt.

Véél leesplezier! 😉

Meer voor in je reiskoffer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content