Valentijnsverwennerijen voor jezelf

Valentijnsverwennerijen voor jezelf

Valentijn draait niet enkel om liefde voor iemand anders. Jezelf graag zien én verwennen is helemaal oké. Vier de dag van de liefde dus gerust alleen mét deze leuke ideetjes. Omdat je het verdient!

1. Een (web)shopmomentje voor jezelf

Schenk jezelf een glas wijn in, nestel je in de zetel en laat je eens goed gaan op je favoriete webshop. Verkies je liever een échte winkel? Trek dan zeker eens naar de stad, want in je eentje winkelen kan soms zó rustgevend zijn.
Pssst: op de website van Veritas vind je deze prachtige sneakers voor maar € 34,99.

2. Verzorg je huid eens extra goed

Je hoeft niet altijd naar de schoonheidsspecialiste of het wellnesscenter om je huid te laten verwennen. Sla een voorraad gezichtsmaskers in of loop langs Rituals voor één (of meerdere) heerlijk ruikende scrubs of bodylotions. De badkamer is vanavond even verboden terrein voor de andere gezinsleden.

 

3. Verdiep jezelf in een romantische film of boek

Niets fijners dan wegdromen bij een melig liefdesverhaal. De klassiekers The Notebook ,PS: I love you en Titanic kende je misschien al. Andere tips: The Longest Ride, Me Before You, The Last Song. Of natuurlijk elke Disneyfilm :-). Een boek om bij weg te smelten is ook altijd zalig.

4. Eet alles wat je lekker vindt

In een maatschappij waar gezonde voeding centraal staat, mag je nog steeds af en toe zondigen. Of jouw favoriete guilty pleasure nu chocolade of chips is, laat je maar eens goed gaan. Met dit valentijnshartje van Leonidas bijvoorbeeld.

 

5. Koop een nieuwe handtas

Kleren en handtassen heb je als vrouw nooit genoeg. Deze topper van JBC is een duurzame aankoop, want de tas past bij alles.

6. Neem nog eens een luxe-badje

In de drukte van het dagelijkse leven springen we al snel in de douche. Een bad, dat is voor als we eens tijd hebben. Nu is de ideale gelegenheid. Voor een lekker schuimend bad is er dit badschuim, in de vorm van een champagnefles. (Een echt exemplaar is trouwens ook toegelaten).

7. Spreek af met je vriendinnen

Of je nu een partner hebt of niet, je vriendinnen zijn ook je grote liefdes. Geniet nog eens van een echte vrouwenavond. Leuke tips: ga naar Ladies at the Movies in Kinepolis of doe een winetasting of cocktailavond. Plezier gegarandeerd.

 

Lees meer:

5 tips voor meer me-time
Deze tien singles doen dit jaar mee aan ‘Blind Getrouwd’
Lekkers om mee uit te pakken op Valentijnsdag!

 

 

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)