Valentijnsverwennerijen voor jezelf

Valentijn draait niet enkel om liefde voor iemand anders. Trakteer jezelf gerust op een van deze leuke verrassingen! 

1. Shop bij Showroomprivé met 25% korting

Het woord ‘korting’ maakt iets los bij ons. Evenveel kopen voor minder geld: het geeft ons vlinders in de buik! Daarom is deze aanbieding van Shedeals zo geweldig! Je ontvangt zomaar 25% korting op je aankopen bij Showroomprivé.

2. Rooibosverzorging voor een stralende huid

Houden van jezelf, is jezelf goed verzorgen. Met deze splinternieuwe collectie van Natuurlijk Rooibos straalt je huid beter dan ooit. En wat een lekkere geur!

3. Verdiep jezelf in dit atypisch liefdesverhaal

Heb jij geen valentijn dit jaar? Laat je dan volledig gaan in dit aangrijpende, atypische liefdesverhaal. De eenvoudige Louisa Clark wordt verliefd op de steenrijke, knappe Will Traynor die met dwarslaesie gevangen zit in een rolstoel. Het einde raad je nooit! (Standaard Boekhandel – € 10,00)

4. Chocolade, dekentje, … én Bridget Jones

Als er geen valentijn op jou zit te wachten, is er niets leuker om je avond door te brengen met een lekker kopje thee, een stuk chocolade, een dekentje én een goede film. Bij Bridget Jones’s Baby vind je de nodige dosis humor én romantiek. De perfecte feelgoodfilm op 14 februari. (Bol.com – € 15,99)

5. Hallo daar, nieuwe handtas

Jong of oud, groot of klein: elke vrouw is gelukkig met een nieuwe handtas. Dit leuk exemplaar van Veritas hangt elegant en tijdloos aan de arm. (Veritas – € 39,95)

6. Chocolade, chocolade en nog eens chocolade!

De combinatie vrouw en chocolade gaat meestal goed samen. Ook met valentijn! Haal een heerlijk recept uit dit chocoladekookboek en bak samen met een paar goede vriendinnen een lekkere chocoladetaart. Ga jij voor dit afrodisiacum? (bol.com – € 8,99)

7. Me-time met badparels

Op 14 februari mag jij jezelf verwennen met een lekker warm badje, goede muziek en zalig ruikende badparels. Even helemaal genieten op jezelf, zalig!(Yves Rocher – € 13,95)

Lees ook:

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)