Zelf Halloweenkostuums maken voor de kids

Spook

Gebruik een oud wit laken en knip gaatjes voor de ogen en de mond en eventueel ook voor de armen. Doe het laken over het hoofd van je spruit en klaas is jouw eigen griezelige spook!

Vampier

Zoek een wit of rood hemd, zwart strikje, zwarte broek en zwarte schoenen bij elkaar. Indien je ook nog een zwarte cape (of laken) en kostuumvestje liggen hebt, maakt dit het geheel nog mooier. Een hoge hoed én bijhorende grime zijn ook een must om een echte vampier van je kindje te maken.

Mummy

Kleed je kindje helemaal in het wit en haal een hele voorraad gaasverband in huis. Tape hen in, maar laat het niet te hard spannen! Wees ook voorzichtig met het intapen van het gezicht van je zoon of dochter. Voor kleine mummy's kies je zelfs beter voor een witte bivakmuts of witte schmink!

 

Heb jij zelf nog leuke ideetjes? Noteer ze dan hieronder en wie weet help je andere Libelle-lezeressen wel een stukje op de juiste Halloween-weg!

Vorig artikel
Origineel ondergoed
Volgend artikel
Nono, het ZigZag Kind

Zomerse linnen tas in maar liefst 5 verschillende kleuren!

Tijdens de zomermaanden loop je het liefst niet rond met die donkere, zware leren tas. Vervang hem door een licht en kleurig linnen exemplaar. En laat dat nu net zijn wat Shedeals in de aanbieding heeft. Ga voor een stevige en trendy linnen tas die je makkelijk aan de hand of over je schouder draagt. Kies uit de 5 beschikbare kleuren jouw favoriet.

€24.95 €49.95