Zelf Halloweenkostuums maken voor de kids

Spook

Gebruik een oud wit laken en knip gaatjes voor de ogen en de mond en eventueel ook voor de armen. Doe het laken over het hoofd van je spruit en klaas is jouw eigen griezelige spook!

Vampier

Zoek een wit of rood hemd, zwart strikje, zwarte broek en zwarte schoenen bij elkaar. Indien je ook nog een zwarte cape (of laken) en kostuumvestje liggen hebt, maakt dit het geheel nog mooier. Een hoge hoed én bijhorende grime zijn ook een must om een echte vampier van je kindje te maken.

Mummy

Kleed je kindje helemaal in het wit en haal een hele voorraad gaasverband in huis. Tape hen in, maar laat het niet te hard spannen! Wees ook voorzichtig met het intapen van het gezicht van je zoon of dochter. Voor kleine mummy's kies je zelfs beter voor een witte bivakmuts of witte schmink!

 

Heb jij zelf nog leuke ideetjes? Noteer ze dan hieronder en wie weet help je andere Libelle-lezeressen wel een stukje op de juiste Halloween-weg!

Previous article
Origineel ondergoed
Next article
Nono, het ZigZag Kind

Beleef een onvergetelijke dag in het openluchtmuseum Bokrijk

Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je deze zomer hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je onderdompelen in het verhaal over vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Leer bijvoorbeeld brood bakken dankzij de workshop met sterrenchef Kobe Desramaults. Koop snel je ticket met korting en geniet met het hele gezin van een toffe uitstap.

€8.50 €12.50