Libelle-wedstrijd: WIN deze geweldige Libelle e5-look van de maand!

Libelle-wedstrijd: WIN deze geweldige Libelle e5-look van de maand!

Mooi hé, deze outfit? Dankzij Libelle en e5 kun jij ’m winnen! Gewoon een sms’je sturen en wie weet schitter jij straks in deze look.

WAT KUN JE WINNEN?

Een zwarte top met gestileerde bloemenprint t.w.v. € 49,95

Deze stijlvolle top in lichte viscose is een absolute plus voor je garderobe. De trendy bloemenprint in ecru en kaki combineert lekker nonchalant met een wollen vest. Maar dankzij de goudkleurige accenten kun je ‘m ook prima feestelijk dragen met een fijne blazer.

+

Zwarte losse broek met tailleriem t.w.v. € 54,95

De hogetaillebroek mag deze winter niet ontbreken in je kleerkast. Zit supercomfortabel en geeft je figuur, dankzij de riem, een vrouwelijke taille. Bovendien is ‘ie zwart en dus een echte allrounder.

+

Beige fluffy bomberjas t.w.v. € 69,95

Hipper dan dit fluffy bomberjack van Libelle wordt het niet. Want imitatiebont is ‘hot’ deze winter en dankzij de neutrale kleur kun je ‘m op duizend-en-één manieren combineren. En stel je eens voor hoe heerlijk zacht en warm dit jasje is om te dragen.

Eerst even onze wedstrijdvraag beantwoorden…

Wat is de prijs voor een uur personal shopping ‘My Style’ bij e5?

A: € 50 | B: € 35 | C: gratis

EN SMS’EN MAAR!

SMS OUTFIT spatie de letter die overeenkomt met het juiste antwoord op de wedstrijdvraag naar 6644 (€ 1/sms verzonden/ontvangen). Bv.: OUTFIT C

Niet gewonnen? Niet getreurd, deze outfit is verkrijgbaar in alle e5-winkels en via e5mode.be.

NOG MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)