WIN: 4×2 tickets voor het magische Noël des Cathédrales in Brussel!

WIN: 4x2 tickets voor het magische Noël des Cathédrales in Brussel!

Jingle all the way! Kerst is op komst en daarom willen we jullie graag extra in de watten leggen. We geven 4×2 tickets weg voor Noël des Cathédrales: een fantastisch spektakel, helemaal in kerstsfeer!

Van 13 december tot 6 januari ontvouwen zich adembenemende shows in een mooie kerk of kathedraal in zes Waalse steden en Brussel. Verwacht je aan een spektakel vol dans, muziek, acrobatie, laser en videoprojecties.

Twee verhalen

Noël des Cathédrales presenteert twee verschillende verhalen:

  • Les Sonneurs de Noël belooft je humor, dans, poëzie en percussie, als enkele klokkenluiders op zoek gaan naar een verdwenen kerstklok. Deze voorstelling speelt zich af in Doornik, Marche-en-Famenne en Brussel. Voor het spektakel in Brussel geven we 4 duotickets weg!

  • In Namen, Luik, Bergen en Bastogne reis je dan weer mee met Le Voyage des Mages: de wervelende tocht van de Driekoningen door de woestijn, kamelen en luchtspiegelingen inbegrepen.

Win 4 duotickets

Benieuwd naar het spektakel in Brussel? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)